|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Sve je to uredu, samo mislim da filozofi koji pricaju puno
a nemaju materijal da ih backup mislim da treba da sute. Davno sam isto tako dugo pratio i onaj drugi yum.... pa sam i tamo presto da idem ima 2 god. bas zbog takvih.. Na svaki post neko se nadje nemoze ovo nemoze ono i onda covijek se usuti nece ni da pita nista ni pise.. Koji vam je kurac, valjda znamo nas dosta sta moze sta nemoze, a i nemam se kome da izvinem ovdje i netreba tu nikoga ban. Dovoljno je samo da se kaze na pp nemoj vise dolaziti i et.. U ostalom ovi sto spustaju ove druge koji neznaju pa pitaju treba da to ostave za sebe jer ovdje postoji jos obrazovanih ljudi koji znaju mnogo vise nego sto drugi misli.. No Comment vise na ovo, odsad Alix i blatusan mi cemo na pp da razmijenimo teme i msn haha Hajde uzdravlje.. Selam. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
forum, yumidi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|