|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Tek ces ti da radis na njoj i da s e igras!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Zanima me kako kompletne podatke znaci sve boje, registracije, itd.. prebaciti na memory stick, kako bih mogao preseliti na drugu, istu klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Za terce i midi setup kao i setup za efekte ides na FUNCTION-UTILITY SISTEM RESET obiljezis sta hoces i ides na copy i sejvas na USB. A boje i ritmove jednostavno isto kopiras i sejvas na USB. Isto je i sa registracijama i sa svim ostalim .Ako negde zapne pitaj slobodno.
Dodato: Naravno ako hoces da ti terce rade i na drugom sintu moras da jih imas na USB stiku to ti je onih 60 midi fajlova u kojim su upisane konfiguracije za skale sta ce da svira drugi ton. Promijenjeno od fico (18.08.2009 u 10:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | jmikulc5 (18.08.2009) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
mislio sam svoju klavijaturu kopiram na USB stick, odem na drugi kontinent, ubacim stick u isti model kao moja, kopiram sve podatke i imam sve identicno kao na svojoj kod kuce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tako je, ja na svom usbu imam sve što mi je potrebno, od registracija, ritmova, saundova, uzmem usb stavim u neki drugi psr 3000 i sve isto koda sviram na svojoj
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Bas tako i radi ko doksa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |