|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
eeeee Rojandinjos pa nemoras ni da se setis evo da te pitam jesi ti koi je pisao pravilnik za demo sekciju, valjda jesi kao moderator (ako gresim izvini), e kad si donosio zakon nisi ga do kraja smislio, sad se pitas zasto...? Pa nemoze nekoga da kaznis i da mu ne odredis kaznu o vreme trajanju ili paricnu i da bacis delo u neku fjoku tamo i nek covek posle umire. Ako si stvarno muzicar koi se razume u muziku ne bi sumnjao u to, cucete greske u demo i shvaticete da nije midi i na kraju dajte taj midi da ga ja preslusam....
Promijenjeno od gjoko (14.07.2009 u 11:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemoj sad da idemo dalje u priču,već sam te zamolio, nego budi malo strpljiv i sačekaj da dodje moderator koji je zaključao tvoju temu i da se on konsultuje oko toga šta uraditi sa temom...možda se pronadje neka "rupa u zakonu" zato što si promenio klavijaturu ili tako nešto...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
nemoj ovo shvatiti kao svadzu ne svadzam se ja nikad nego stvarno mislim da sam u pravu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne brini,ne shvatam...sve dok je "pendrek" u mojoj ruci svadje nema...samo možemo korektno da saradjujemo kao Kolege,inače...
Videćemo da se tvoje pitanje reši što pre i to bi bilo sve što se ove teme tiče,nadam se? |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2009
Godina: 34
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
kad je vec naslov "pitanje za moderatore" da i ja postavim jedno...
Mogu li stavljati demo snimke svoga benda??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ E.R.O
Naravno da možeš...za to postoji i tema...izvoli pročitaj Pravilnik i tutorijal o Demo Snimcima i postavi svoju temu...Sretno @ Gjoko Sad sam "zavirio" u tvoju temu sa Demo Snimcima i vidim da si uredno obrisao sve snimke sa Houndbite...zašto to? Zanima me na osnovu čega možemo potvrditi autentičnost svirke ako snimci ne postoje,a ja se baš potrudio da pronadjem ono kolo u MIDI formatu što si rekao da si odsvirao? |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Gjoko
Jeli, a zašto provociraš admine. Eto, ja ću ti reč zašto ti je zaključan demo ? Zato jer je to "keksa", i u DEMO sekciju stavljaj samo isključivo svoj autorski rad, a ne prefarbane matrice. Da nije istina, nebi materijal mico s Hundebite-a. Eto, dat ću ti još jednu priliku ... obrisat ću taj tvoj famozni DEMO, i imaš priliku da postaviš svoj rad nanovo, ali isključivo vlastiti rad. Ukoliko i ovaj bude matrica, nemaš pojma koliko češ da se hladiš. razmisli, posebno ja obožavam "keksaše", pa bi radi ovog mogo i do godinu dana da papaš banane ![]()
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Za gjoko
Otvori novu sekciju sa TVOJIM snimcima prouci pravilnik dobro jer sledeci put nece biti nikakvih upozorenja za postavljanje fajlova vec ce ici ban i to na duze Za E.R.O. Naravno da mozes postavljati snimke SVOG benda.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
LJudi puno je 4 moderatora na jednog @djoku??? Ja se ubih citajuci sve iste postove i obavjesnjenja obrazlozenja i razjasnjenja....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.01.2011
Downloads: 149
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
posto sam bio banovan 2 mjeseca i ako sam nagovestio da se slabo snalazim na forumu jer sam bio novi,al dobro.htio bi pitat zasto nemam vise postova i kada bise uplatilo bili mogo pristupiti donwald centru?i jos jedno prije 2 mjeseca postavio sam par ritmova koje sam prelistavao da li ih ima u donwaldu i nije ih bilo al sad vidim da je neko postavio posle mene mozda ritam ili dva a moji nisu bili postavljeni neznam zasto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|