Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.07.2009, 11:34   #1
gjoko
Vredan član društva

gjoko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Makedonija
Downloads: 1139
Uploads: 26
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 21 puta u 20 Postova
gjoko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gjoko pošalji poruku preko MSN messengera gjoko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

eeeee Rojandinjos pa nemoras ni da se setis evo da te pitam jesi ti koi je pisao pravilnik za demo sekciju, valjda jesi kao moderator (ako gresim izvini), e kad si donosio zakon nisi ga do kraja smislio, sad se pitas zasto...? Pa nemoze nekoga da kaznis i da mu ne odredis kaznu o vreme trajanju ili paricnu i da bacis delo u neku fjoku tamo i nek covek posle umire. Ako si stvarno muzicar koi se razume u muziku ne bi sumnjao u to, cucete greske u demo i shvaticete da nije midi i na kraju dajte taj midi da ga ja preslusam....

Promijenjeno od gjoko (14.07.2009 u 11:38 sati)
gjoko je offline   Reply With Quote
Star 14.07.2009, 11:40   #2
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Nemoj sad da idemo dalje u priču,već sam te zamolio, nego budi malo strpljiv i sačekaj da dodje moderator koji je zaključao tvoju temu i da se on konsultuje oko toga šta uraditi sa temom...možda se pronadje neka "rupa u zakonu" zato što si promenio klavijaturu ili tako nešto......zato budi fer pa se malo strpi i pronaći ćemo neko rešenje,nadam se na obostrano zadovoljstvo s tim da za ubuduće se zna šta i kako...pozdrav
  Reply With Quote
Star 14.07.2009, 11:44   #3
gjoko
Vredan član društva

gjoko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Makedonija
Downloads: 1139
Uploads: 26
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 21 puta u 20 Postova
gjoko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gjoko pošalji poruku preko MSN messengera gjoko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

nemoj ovo shvatiti kao svadzu ne svadzam se ja nikad nego stvarno mislim da sam u pravu..
gjoko je offline   Reply With Quote
Star 14.07.2009, 11:50   #4
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Ne brini,ne shvatam...sve dok je "pendrek" u mojoj ruci svadje nema...samo možemo korektno da saradjujemo kao Kolege,inače...

Videćemo da se tvoje pitanje reši što pre i to bi bilo sve što se ove teme tiče,nadam se?
  Reply With Quote
Star 14.07.2009, 11:54   #5
E.R.O
Banovan!

Registrovan/a dana: 14.06.2009
Godina: 34
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa50
E.R.O befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

kad je vec naslov "pitanje za moderatore" da i ja postavim jedno...
Mogu li stavljati demo snimke svoga benda???
E.R.O je offline   Reply With Quote
Star 14.07.2009, 11:58   #6
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ E.R.O

Naravno da možeš...za to postoji i tema...izvoli pročitaj Pravilnik i tutorijal o Demo Snimcima i postavi svoju temu...Sretno

@ Gjoko

Sad sam "zavirio" u tvoju temu sa Demo Snimcima i vidim da si uredno obrisao sve snimke sa Houndbite...zašto to?

Zanima me na osnovu čega možemo potvrditi autentičnost svirke ako snimci ne postoje,a ja se baš potrudio da pronadjem ono kolo u MIDI formatu što si rekao da si odsvirao?
  Reply With Quote
Star 14.07.2009, 12:47   #7
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Gjoko

Jeli, a zašto provociraš admine. Eto, ja ću ti reč zašto ti je zaključan demo ? Zato jer je to "keksa", i u DEMO sekciju stavljaj samo isključivo svoj autorski rad, a ne prefarbane matrice. Da nije istina, nebi materijal mico s Hundebite-a.
Eto, dat ću ti još jednu priliku ... obrisat ću taj tvoj famozni DEMO, i imaš priliku da postaviš svoj rad nanovo, ali isključivo vlastiti rad. Ukoliko i ovaj bude matrica, nemaš pojma koliko češ da se hladiš. razmisli, posebno ja obožavam "keksaše", pa bi radi ovog mogo i do godinu dana da papaš banane
Star 14.07.2009, 14:27   #8
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Za gjoko
Otvori novu sekciju sa TVOJIM snimcima prouci pravilnik dobro jer sledeci put nece biti nikakvih upozorenja za postavljanje fajlova vec ce ici ban i to na duze

Za E.R.O.
Naravno da mozes postavljati snimke SVOG benda.

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline   Reply With Quote
Star 14.07.2009, 14:47   #9
dalabu
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 02.03.2006
Downloads: 156
Uploads: 0
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
dalabu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dalabu pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

LJudi puno je 4 moderatora na jednog @djoku??? Ja se ubih citajuci sve iste postove i obavjesnjenja obrazlozenja i razjasnjenja....
dalabu je offline   Reply With Quote
Star 26.03.2011, 06:11   #10
alenbar
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 23.01.2011
Downloads: 149
Uploads: 18
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
alenbar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

posto sam bio banovan 2 mjeseca i ako sam nagovestio da se slabo snalazim na forumu jer sam bio novi,al dobro.htio bi pitat zasto nemam vise postova i kada bise uplatilo bili mogo pristupiti donwald centru?i jos jedno prije 2 mjeseca postavio sam par ritmova koje sam prelistavao da li ih ima u donwaldu i nije ih bilo al sad vidim da je neko postavio posle mene mozda ritam ili dva a moji nisu bili postavljeni neznam zasto?
alenbar je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije