|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ako smijem ja cu postavit orginal ali usporeno upravo u ovojo temi, ako smijem??
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Imas na youtube od Sinise original spot mercedes kola, bolje uzmi pa skini odatle, bar ces biti siguran da si naucio pravilno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Kao prvo ovo uopšte što se vidi i čuje nema veze jedno sa drugim, da se razumijemo, ali nije ni bitno to ...
Što se tiče kola, nije teško, ali trebaće ti dobra tehnika prstiju, jedino to, a inače kolo nije zavrzlama .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ima veze itekako jedno s drugim al mu je zbog konekcije pomeren tajming slike..sto se redovno dogadja na youtubu.
koja je ono pemsa na trecem snimku. u orjentalu od juznog vetra? Promijenjeno od BoleroBend (07.07.2009 u 17:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
BoleroBand ja ipak mislim da to nema nikakve veze... kao prrvo u životu nisam čuo da onako radi pa50, a kao drugo, čovjek jednom ili 2 puta za 4 minuta " pritisne " neki akord, a tamo bas razvaljuje, što je nelogično, ali hajde, nema veze, uopšte nije bitno, čovjek je postavio snimak da pita kako da nauči to kolo i da li valja i tako dalje ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
lik je napisao u komentarima da je stavio na song play i samo derao solo, mada ne znam ni ja
![]()
![]() |
#7 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]() Citat:
a normala mu radi 50-ka nista specijalno. da li neko za pesmu sa treceg snimka? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pobegli smo od teme,snimak koji je postavljen nije tema nego Kolo Mercedes.
Trebas poceti od laksih kola,Mercedes da se odsvira kako treba,kako ga Sinisa svira nije bas prosto,vec sam prvi triler je komplikovan,a na ovom snimku ga decko ne svira kako ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|