|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ova tema je stvarno interesantna...a i mishljenja nekih clanova.
Sto se novinskog clanka tice,sigurno su sa ovom temom podigli tiraz... ![]() Prvo ne mislim da cemo mi lelemudi (citaj covek)izracunati kada ce doci sudnji dan ,iako se oduvek trudimo da damo naucno objashnjenje za sve sto se oko nas zbiva i sto nas okruzuje . Sta kako i zasto.... I sto je najgore vjerujemo u to pa se tokom niza godina ispostavi da to i nije bash tako.. najprostiji primer zemaljske kugle koja je jedno vreme vazila kao pljosnata..pa okrugla a na kraju elipticna. Kroz to trazenje naucnog objashnjenja zadiremo u podrucja koja ne bi trebala da se diraju pocev od manipulacija gena biljaka... preko coveka. Oduvek su ljudi vjerovali u nesto,u Boga il u neke druge sile, to je davalo utehu snagu i nadu u opstanak . Licno ne vjerujem u prorocanstva kojekakvih novina , ako treba nesto da se desi,desice se bez najave...ili bar bez najave preko novina. Mislim da niko od nas u stvari i ne zeli tacno da zna kada ce...a ako slucajno padne takva pomisao na um,bude prognana jer se u podsvesti bojimo vise no sto smo spremni priznati.... Iskreno..dali bi neko stvarno hteo znati sta mu donosi sudbina (sutra)? Ja ne ! Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|