|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Da ,on je prebacio na WHOLE........i sada svira solo klvijaturu.........opreostio se od aranzera.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Mozda oce da svira uz zivi orkestar sta ga znas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Pustim bubanj i sviram solo a komsiju cu da pozovem da mi svira bas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
bobane,ja sam nekad pomocu midi kabla koristio terce na klavijaturi Roland g800 i uz pomocu midi kabla sam dobijao lower u desnoj ruci.imao sam taj set terci iz vise tonaliteta po perfomansima itd ali na primer to nije funkcionisalo na g1000.ne znam zasto ali nije pasovalo.inace probao sam na gw8 tvoju postaku za terce G orijental skalu i to radi lepo ali je onda ta terca postavlena za sve performanse i mislim da si ti genije i da ces i to resiti na gw8 ako je ikako moguce da se odvoje terce po performansima za vise tonaliteta i skala.pozdrav svim ucesnicima ove teme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Dok Roland ne izbaci OS na kome ce moci user skale da se memorisu u performans,nema nista od toga....
Ovako mozes samo iz 3 tonaliteta da napravis terce koje ces morati rucno da palis.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Preostaje nam samo da cekamo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Evo napokon resenja da se memorisu razlicite terce sa razlicitim bojama.Dakle nacin za pravljenje terci je isti kako je objasnjeno na pocetku teme samo sto se terce memorisu u razlicitim midi fajlovima odnosno songovima.Song pamti podesavanje scale dok performansa ne.Dakle napravi se terca,odaberu boje,ukljucite SONGREC i snimite par taktova.Onda imenujete song tako sto mu date ime terce i boje.Kasnije mozete da pobrisete sve tonove u fajlu kako bi ostali samo podaci vezani za Scale i boje jer morate za kratko startovati fajl da bi ste dobili pravi efekat.
Kasnije odaberete midi fajl,startujete,pa odaberete ritam i cepaaaajjj,odnosno pichiiiiiii! ![]() p.s.Veliki pozdrav za bata Maksu68,bio si u pravu druze kad si reko da cu naci resenje! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | BranislavM (06.11.2014) |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Svaka čast. Hehe.
|