|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Ovo vazi za E80........
Da ,postoji UP1/2/3......,ali kada odes na USER Skalu ,tamo nema opcija da UP1 ostane isti,a samo UP2 da stavis pod USER Skalu.... Tako da su ponudjene ove opcije pri paljenju USER skale : UP Parts------(up1,up2,up3) LW Parts------(lw1,lw2,mbs) STULE Parts---(adr,abs,arr1....) DUAL funkcija radi na drugacijem principu..... Promijenjeno od milanceshow (18.06.2009 u 12:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
A da li mozes drugacije podesiti scalu za Uper1 a drugacije za Uper2 ili da nekako izvuces Lower na desnu ruku sto je pretpostavljam pokusavao vingula?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Nemože tako....jel nama scala dozvoljava ili samo na uppere ili samo na lowere,nemože se kombinirat na koju boju hoču skalu a na koju ne...u tome je caka.
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
O tome se i radi......Nemoze posebno UP1 i UP2.....
----------------------------------------- DUAL funkcija je napravljena da zbog nedostatka UP2 na klavijaturi prebacis LW na desnu ruku........zato to kod tebe moze...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Igleda da teorija pada u vodu,ne znam da li bi promena u Midi kanalima na lokalnom nivou omogucila da lower sviramo desnom rukom istovremeno sa Uper1\2\3,onda bi mogli postaviti scale na lower(terca) a prva Uper bi ostala nepromenjena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Tako sam ja i radio ......
Pogledaj na onom mom snimku...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Znaci nista od primene na druge klavijature,prerano sam se obradovao,neka neko od moderatora izbaci iz naslova teme ono za E50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Moguce je svirati lower sa uper1 i 2 ako klavijatura nije na split...Sigornu moze da se nameste terce...Jel moze nesto da se steluje preko melody intell?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|