|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
čekaj,kažeš svirao si X Fantom i G i nisi uspeo od fabričkih boja ništa da napraviš,ne mogu da verujem!? Roland fantom praktično od boja ima sve potrebno za našu muziku osim harmonika koje možeš ubaciti semplovane i možda neki buzuki i par boja...naravno pričam ti o onome što klavijatura nosi u sebi a ti svakako moraš boje pravtiti i editovati prema svojim potrebama...na gotovo nema ništa onako kako se tebi dopada...
Imaš i u download sekciji neki set pa možeš pokušati i sa njim,možda nadješ nešto što ti se dopada... |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja kolko sam primetio za roland da nista nema za nasu muziku sve zavisi mozda mislis za ROK ili sta ti ja znam tu mozes i deciji klavijature da izimas i pojacas i sviraj a za nasu nije roland i jos jednom jedino ako je ko kod korga sa kartice i da ucitavas i to je bilo moje pitanje a sad sam malo dozno i hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|