|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Ja sam zainteresovan za Roland
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kod mene vazi pravilo"nije greh da trazis-ako dobijes dobijes a nista ne gubis" i u zivotu ista prica "nema zena koja ne da,ima samo muskarac koji ne trazi"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
to je slicno kad je auto u pitanju ... "full" nove gume, felne, radio ... koga to interesira?
![]() neznam tacno kako je situacija u ex-yu, ali evo ovde u austriji i nemackoj ima dosta razlike u cenama sto se instrumenti tice ... austrijanac je najveca cicija. ne da ti skine austrijanac cenu ni malko. a svabe u nemackoj vise ono " ajd daj koliko mozes i da zavrsimo posao ..." zbog toga se za mene vise isplati kad kupujem nesto polovno odmah preko ebaya kod svabe a ne u austriji .... tacno je da svako ima pravo da trazi cenu koju hoce, ali mora da racuna sa time da ce se sigurno neko javiti da ga malo zeza ... ja bas takve najvise volim ... ![]() pozdrav svima Promijenjeno od grandia (08.06.2009 u 11:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jedan moj kolega prodao Roland xp-30,pre dve godine za 1200 evra.Znaci u to vreme su mogle da se kupe dve takve klavijature za 1200 evra posto je bila oko 600 eura.Ne znam kako je mogao da pomene toliku cifru?Van pameti!A ne znam gde je pamet ovome sto je kupio.Ja ne bih mogao tako nesto da uradim,stvarno je preterano.Ja obicno podignem cenu 50-100 eura od nekih sa oglasa posto ja cuvam svoje instrumente.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ja se ne slazem s vama, svacije je pravo da kaze koju god hoce cenu, a ako nekoga mrzi da se raspituje ili da juri jeftinije nek plati.... ja sam se naplacao ranije kad bi prodao moju klavijaturu a trebao mi bolji instrument hitno, jer znate i sami tezge idu a nemate instrument.... mislim da sam ceo jedan auto dao za te trampe koliko sam "u plusu" pa se ne zalim,
![]() tako da svako ima pravo da za svoju stvar trazi koliko misli da vredi a vi ne morate da kupite, e sad za sve postoji dogovor jel da? isto ko sa izborom kanala na tv, oni emituju neku emisiju a vi imate izbor dal cete da gledate ili ne taj kanal.... ![]()
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ma u pravu si brate, al ja mislim da ovde niko nije reko da se to zabrani ko koliko trazi za njegov instrument ili bilo sta drugo ... svaki na svoj nacin, evo ja bi nasima trazio realnu cenu a mozda i malo manje, a svabama bi naplatio vise ... ispao ja sad ko neki koji mrzi svabe
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|