|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pa ni meni nije jasno čemu se Milanche007 i Makikorg smiju
![]() A što kaže kolega Svrakan je istina, cijena svadbe u Hrvatskoj je 50 % skuplja nego u BiH ili Srbiji. Pričo sam s dosta bendova iz BiH koji dolaze s veseljem svirati kod nas, ne samo svatove nego i tezge. Eto, kod mene radi jedan bend iz Banja Luke u narodnjačkom diskaču i kažu da im se isplati dolaziti svaki vikend jer da zarade za jedan vikend ko za tri vikenda u RS. A moj cijenik je meni realan i predstavlja barem prosjek što se tiže grada Zagreba i zagrebačke županije, jer ima bendova koji bez pardona deru svadbu po 2.500 € samo tako. Istina jako su kvalitetni, ali u doba današnje krize i recesije ![]()
![]() Promijenjeno od kreso (02.06.2009 u 15:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ja neradim več 6 godina,otkako mi je gazdarica odbila pišanje (ujedno i prilika za pauzu), moram priznati da je piva bila đaba.Inače tada je bila dnevnica ako se sviralo 3 dana tj. petak,su. i ned. 150,-€ po danu.Posle nas došli bugari (4 kom. i dvije pijevačice) valjda za istu lovu svi komplet i imali su jednu sobu za spavanje.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|