|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da ne otvaram novu temu,zamolio bih sve clanove da dobro procitaju novi pravilnik i obrate paznju posebno na tacku pod brojem dva.Najcesce greske se prave otvaranjem nepotrebnih duplih tema,takodje otvaraju se teme gde se nesto hitno trazi,a ima ga u downloadu i ne pazi se na datum tema,neko odgovori na temu koja je stara vise od godinu dana bezpotrebno.
I posle kada neko dobije karton onda su im svi krivi, a pravog krivca ce naci kada se pogledaju u ogledalo,s toga vas jos jednom lepo molim pre nego sto bilo sta uradite proverite sve,ako vam nesto nije jasno ima dosta moderatora i svi oni ce vam izaci u susret,naravno sa kulturnim pristupom. |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
E moderatori svaka vam cast..........stvarno nisam mogao da vam se ne obratim uvezi ove teme.
Bas bi voleo da znam koje kreator ovih pravila ? Pazi pravilo broj 17. Bez MIDI fajlova Na ovom sajtu je zabranjeno ostavljanje kako MIDI tako i KAR fajlova. Ne ostavljajte kako fajlove ovog tipa, tako i linkove do istih na forumu, download centru, ili bilo gde na sajtu.Nemojte tražiti fajlove od drugih. Samim tim tražite od njih da prekrše ovaj pravilnik! Zasto i po cemu stranica nosi naziv YU-MIDI ??? Zar to nije smesno ? Mislim stvarno ga preterujete, pravite se ozbiljni a meni ovo sve vise lici na deciji vrtic u kojem se vrte vecinom prosecno losi muzicari i izmisljaju toplu vodu. (Svaka cast Miodragu, jer ovo se ne odnosi ni najmanje na njega licno) I onda glavni fazon: kao svi su protiv fajlova i tzv. faljasa koji im navodno otimaju hleb ![]() Stvarno ste sjajni..... bolje vam je vezbajte i trosite vreme u svirku a ne u ovakve gluposti PS: Ja nisam niti cu biti fajlas ali mi puca film kad citam takva preseravanja. Bas da vidim hocu li dobiti BAN od nekog "mocnog" moderatora zbog iskrenog isticanja svog misljenja ![]() Pozz
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
@Vlajko
Drago mi sto ste se javili na ovoj temi.Ipak vi ste stari clan yu-midi foruma pa zasluzujete objasnjenje. Registrovan/a dana: 09.05.2005 ---------------------------------------------------- MIDI = Musical Instrument Digital Interface Valjda ste znali definiciju reci "MIDI"!Ipak ste vi stari clan foruma......... Da li je to smesno ili ne??????To zavisi od znanja i smisla za humor..... --------------------------------------------------------- Ako mislite da je ovo deciji vrtic ciji ste i vi clan,onda tu nesto nije uredu..... Mozda bi ste svojim prisustvom na forumu poboljsalji nesto? Mozda ste i vi bili mladi 2005 godine kada ste se registrovali????? Ili mozda nemate drustva na sajtu kao ranije....... ---------------------------------------------------------- To sto vase vredjanje administracije se ne odnosi na Miodraga je mozda pogresno???!!! Mozda je bas Miodrag odredio tacku 17......... Da li ste razmisljali o tome????? ------------------------------------------------------------- A sto se fajlasa tice,tu ste upravu....... Treba vise vezbati........ Iz tog razloga su i izbaceni midi fajlovi,da bi ljudi vise vezbali,a manje pustali midi fajlove.. Takodje bi i vi trebali sa nama da vezbate...... ----------------------------------------------------------------------- To sto ste u svom postu napisali vulgarnu rec "proseravanja" sa tendencijom vredjanja administracije foruma,ovo pokazuje da niste procitali ceo pravilnik foruma...... --------------------------------------------------------------------- Da li vi zelite da dobijete BAN od nekog "mocnog" moderatora? |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
nisam mogao a da ne prokomentarishem i ja u vezi tih midi fajlova, a dvaput sam gasio mozilu.....
![]() ![]() mislim da vi niste krivi sto su pojedinci profitirali od tog sranja, mislim na lakampanelu i slicne druzine, pa su sad zabranili drugima da to plasiraju e aj nek mi neko kaze zar to nije klasican monopolizam???? pa mozda ja napravim bolji midi fajl kako ce neko znati dal je moj ili njihov? u redu je zashtita autorskih prava kod pesama izvodjaca koji su izdali cd i dali pare za to, a shta su onda midi fajlovi u svemu tome? moje mishljenje je mozda nevazno za vas ali shta bi bilo kad bi i korg zabranio da stavljamo njihove ritmove ili boje jer oni to rade a mi nemamo pravo???? voleo bi da se josh neko ukljuci u diskusiju da vidim mishljenja ostalih, ne shvatite me pogreshno ne zameram vama vi normalno da morate da radite po pravilima al shta ako Sasha Popovic ili neki takav baja pocne i ritmove u grandu da pravi necemo smeti ni to da ubacujemo ovde jer ce oni i na to da imaju autorska prava..... ![]() gde je tu konkurencija bato moj, pa nek pobedi bolji ![]()
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ x3meSRB
A šta si ti u stvari hteo da kažeš...ili da pitaš...koja te muka muči? |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ma samo me nervira sto ne mozemo da turamo midi fajlove...
![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|