|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
gle svi demo snimci zvuce jako super.ali kad probas sint Nula bodova u to sam se i uvjerio.pozdrav
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sve se to da srediti ali ja licno ni ne razmisljam o toj klavijaturi
![]()
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Momci, ta klavijatura je tipa "Tresla se brda, rodio se miš". Pisao sam već par postova baš o Ketron Audya, ali kako sam reko debelo me je razočarala. Daleko je ona od onog što su najavljivali i za taj novac se da dobiti puno, puno lipih stvari
![]() Em, je tek u ponudi beta verzija, znači nije kompletna. Hardwerski upgrade još razvijaju, a da ne pričamo o materijalu. Nitko ga još nije napravio, a i softwer s kojim bi si za prvu ruku mogao pomoći tipa Style Works još nema parametre i drivere za Audyu, tako da je za sada ovo mačak u vreči.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Šta reći za AUDY-u a da ne padne tona kritika...
Nedim je to tako "NAFALIO" da sam se piškio od dragosti koliko nudi a u suštini većina kolega s kojima sam razgovaro a bolje poznaju sinthove od mene,rekli su da je to veliki promašaj z aogromne pare...Al nema veze,igurno će se naći neko ko će da kaže da ga zna izprogramirati i da je to najbolji aranžer na svijetu..U to sam siguran,al ko što Marko reče: nisam nit ću kad biti zainteresovan za taj sinth...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|