|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Da...ali recimo G70 nema ta dva limića na kablu i nema externi adapter,pa naravno i ne zuji.
Ali ja sam svoje probleme recimo riješio tim adapterima za uzemljenje. Pozdrav.
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro drugari kontam,ali i moj VA 5 nema ta dva limica i nema eksterni adapter,pa opet zuji...Aj vi malo to prostije recite kako da ja to sredim....Mislite da odem ovako na svirku da tamo ne bi zujalo,zbog drugacijeg(boljeg)uzemljenja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Najprostije:mislim da sum dolazi od kompjutera pa zato probaj na stekeru od kompjutera navuci foliju od kutije cigara recimo onaj celofan.znaci na plus i minus od stekera jednostavno navuci celofan i ubodi u stekdozu.Nece se nista desiti ne plasi se.Ako si me razumio probaj.Mislim da ce pomoci!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
DA ne otvaram novu temu...imam pitanje...Zbog cega se javlja struja na kablovskom mikrofonu?Ima drug situaciju da mu se povremeno javlja struja na mikrofonu,i to bas jaka struja,udara...Znam da dolazi preko mixete ali zasto,kako?Kako resiti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|