|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
@JAGER
Heheheheh a ja imam Acer TravelMate 8000 platio ga 3000 eura prije 6-7 godina,i mogu reč da sam prezadovoljan ACER-om,isto tako i moj brat je uzeo Acer ASPIRE 5610 (1100 eura) i isto tako je prezadovoljan i obojica nikad nismo imali nikakvih problema,osim što sam si ja prošle godine uzeo veči HDD i bolju pržilicu i to "nakon 6-7 god." tako da svo to vrijeme ništa rikavalo na laptopu,a radi mi dan i noć...isto kao i kompjuter. ![]()
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Moj brat ima Acer Aspire 5520g, zna Vule o chemu procham, i najradije bih to govance vrljnuo kroz prozor...
Toliko je dobar... ![]() Btw. Zoki, po nashem zakonu svi servisi imaju rok od nedelju dana da ti srede sve, ili da ti daju novi uredjaj. Ne dozvoli im da te zajebavaju! Oni osetljivi neka oproste na izrazu... ![]()
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
meni taj ACER fercera...za neke osnovne stvari je sasvim ok,al samo na XP-u...sa Vistom nije u ljubavi tako da ona nije moja preporuka,konkretno za model 5520...zna Vladan o čemu pričam...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
heheheh ja stvarno neznam odakle vama onda stižu ti laptopi
![]() Jedino se dosta mojih frendova žalilo na HP i ASUS laptope.
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
A, vidish, ja ne znam da se iko ovde ili bilo gde u svetu zalio na hp...
![]() Na Asusa se svi zale... ![]() No ovo nema veze sa windows7... ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Win 7 sam testirao oko 3 meseca (beta verziju) i verujem da ce to biti vrh sistem kad budu izbacili konacnu verziju... Radi brzo!!! Deshavalo mi se par puta da baguje neshto, al to je normalno u beta verziji...
A shto se tice Viste, Moze vista da se sredi da rai super... Sa vistom sam kuburio godinu dana, i pljuvo po Microsoft-u, al sam je provalio i Bash sam zadovoljan... Svima bi preporucio programe: -Registry booster 2009 -Speed Up My PC 2009 -Driver Scanner 2009 Uz njih racunar radi mnogo bolje, sistem je stabilniji i mnogo duze traje... Nije losh ni NoAdware uz to... POzz!!!
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Reci mi da uz reklame za te programe verujesh i u Deda Mraza?
Vista mozz da se natera da radi dobro, kada poiskljuchujesh sve ono shto je chini onim shto ona jeste, i vratish je na nivo XP-a, a mozda i nize... ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|