|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Pozdrav ovako imam dynacord srx 15.3, 400/800w, 3way,kutije su kao nove,dali se isplati mjenjat za Peavey impulse 1012, jedno za drugo ili da mi jos nadoplati,kutije mi stoje a bitno mi je da imam nesto kad mi zatreba za duo,inace sviram u bendu.hvala na odgovorima pozz.
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pozdrav Gorane.
Na tvom mestu ne bih menjao te tvoje drvene za 12" plasticne... Ali kako kazes da si u bendu i verovatno imate kompletnu opremu, onda i ako dodje do promene tvojih kutija ja bih trazio da mi doplati, a to je na vama da se dogovorite koliko para... Ove tvoje ne verujem da bi otisle vise od 500evr... PS; Gorane, gazio sam sistem na mom kompu pa me nesto zajebava Skype a Msn mi povremeno radi... To cu morati da resim pa da se cujemo oko M3, dokle se stiglo i to... Pozzzz cujemo se...
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Ok,ali kolega je prodao prije nekih pola godine isto takve,ali u losijem stanju nego moje dobio je 7000 kuna, a ja planiram svoje dati za nekih 900e , nadje se mozda i za 800e ali tesko bar kod nas,taqkva im je cijena,
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|