|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pozdrav ognjene
Nisam pisao sa namerom da te razgnevim ili provociram vec kao sto u prvoj recenici stoji, ne delim tvoje misljenje... ![]() ![]() Ja jesam zadovoljan sa Yamahom i dalje tvrdim da ne moze da se usporedi sa gore navedenim modelima Behringera. Zvucnici koje si naveo sigurno nisu losi,ali ne kuzim sta je to sto ti se ne svidja ? Nema veze,necemo praviti problem samo zato sto smo razlicitog misljenja ili? Veliki pozdrav i ako hoces mozemo ostati u kontaktu i razmeniti iskustva sto se podesavanja itd tice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Behringer je dobar kompromis u odnosu "cena-kvalitet" ali poredjivati sa najvecim proizvodjacem muzickih instrumenata u svetu(Yamaha), nije u redu.
Yamahina serija 5014/5016 se odlicno pokazala i suodnos price-quality je sasvim OK,predpojacala preuzeta iz MG serije su solidna,pogotovo veliki plus za semiparametrickog ekvilajzera!To je to sto mnogima smeta u soundu a ustvari to su najpotrebnije frekfencije za namestit dobar vokal. Jedino sto im zameram je da nisu dali precizne informacije u vezi sinusne snage!Tesko da ce te iz ove Yamahe izvuci 500w sinus.Zna skoro svaka firma da malo nabudja snagu u svojim specifikacijama,ali kod ove jamahine serije je sinus manji za jedno najmanje 20-25%!Znam tacno iz koje su serije preuzeli pojacalo,ali manje bitno,nije ni Dynacord bolji.Ko radi sa kvalitetnim snagasima,zna o cemu pricam ![]() To je moje objektivno mislenje u vazi Yamahe,dugo nisam licno koristio analogne miksere,posto u tu cenovnu klasu(koja Yamaha i puno ne forsira)ima bolje,ali zato vec godinama Yamahine digitalne konsole. Behringer(citaj be`ringa) slavi ovu godinu jubileum 20 godina postojanja. Ja licno je ne bih nazvao nemackom firmom,posto nista ne proizvodi u nemackoj,ali da ne budem offtopic :-),u svaki slucaj znali su da naprave dobre spravice za solidne pare a ono sto nisu znali da naprave,kopirali su ![]() Pozdrav P.S.Ko nije zadovoljan Dynacordom,Yamahom,Behringerom.....neka pogleda sledece power miksere: BELL C16.1000 i Yorkville Powermax 16 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Kakva je ova Mixeta Yamaha EMX 2000 jel ima dobar Effekat (Echo) Za narodnu musiku i jel ima dosta snage za male svirke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Efekti za narodmu muziku ne postoje!
Yamaha EMX2000(za razliku od svojeg veceg brata EMX5000) nema dual FX procesor,vec samo odvojeno razlicite reverbacije i delaye. Sto se tice snage, ca.2x200W,e sad ne znam koliko tebi treba i kolike prostorije nameravas da ozvucis sa ovim powermikserom. Za probne prostorije i manje kafice sasvim ok,ali tu je i kraj. Sve sto platis preko ca.250-300EUR je previse! Pogledaj na netu EMX5000,to je bio vrhunac ove serije(5014 i 5016 su novije generacije), platis 150-200EUR vise i dobijes solidan uredjaj. Pozz
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala ti za Odgovor nije za Mene nego moj ujaka trazi neki mali Razglas do 10 kanala pa sam mislio 2000 samo manja versia 5000
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|