|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
oko 700 evra...50-tak gore dole...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Dizajn E serije Rolandovih aranžera stvarno malo previše podsjeća na igračke (još sa onom 'Christmass Tree Lights' rasvjetom na tipkama), pogotovo u odnosu na G-70 koji, po mom skromnom mišljenju, izgleda izuzetno profesionalno.
A što se izbora 'G1000 ili E-50' tiče, kako reče otac jednog mog prijatelja: 'Novo je novo.' I tu se nema ništa ni dodati ni oduzeti. ;-) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio m@x za ovaj koristan post: | Minicevac (10.05.2009) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Kolega Bravo9 je napisao da nije izašla bolja Rolandova sprava od G 1000,ja smatram da je G 70 bolji,samim tim što ima noviji ton generator,a i pristupačniji je za rad od G 1000,ima skoro sve duple komande(touch screen i tasteri)Ima jednako kvalitetne dirke kao i G 1000.Između G 1000 i E 50 izabrao bih G 1000,zadovoljava više kriterijuma na koje ja preferiram.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Kolege sve je to lepo sto vi pametujete i pricate ali po meni je naj bitnije da covek maksimalno upozna spravu sa kojom radi pa onda da diskutuje nadam se da niko nece da mi zameri na ovim recenicama jer svaka sprava je dobra na svoj nacin i nece ljudi u belim mantilima da sede skrstenih ruku i prodaju maglu kao u nasoj fabrici auta ZASTAVA .siroka lajsna pa posle 10god.uska lajsna ili obrnuto to sta mi volimo je jedno a sta trziste zahteva je drugo nadam se da nisam bio naporam hvala.SVE JE DOBRO AKO ZNAS DA UPOTREBIS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2009
Downloads: 123
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ma bre narode sta vam je....ako ocete kvalitet dirke, i robustnost onda yamaha, pa sve ostalo...
a sto se tice rolanda g1000, ako se koristi cisto aranzerski, za ritmove i pored toga imas neki dooooobar work station onda superiska, ali ako oces se igras da bude po potrebi i aranzer i workstation , onda nije to to...sto se tice zip diskete itd itd itd...jednom kad sredis klavijaturu sa ritmovima, onako kako ti pashe, sta ce ti... ![]() ljudi na korga stavljaju hard diskove nenormalne a ja na mom korgu sa memorijskom akarticom od 1 gb sam vise nego sredjen za zabavnjake i narodnjake... ![]() ako imas dobar workstation menjaj za g1000, ako nemas nemoj da menjas onda...a i iskreno cena im previsoka za polovnjake (7oo evra) u odnosu sta nude... a i svaka kljava zvuchi onako kako se sredi da zvuchi...korg sam sredio da zvuchi za narodnjachke svirke, i to sa materijalom skinutim sa sajta yu-midi, i radi posao super, jos kolega karalho stavio harmonike dobre, terce itd i sve to sljaka...yamaha mi cist orgue hammond sound, i nju koristim za nesto drugo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da,
Yamaha Tyros je primjer robusne klavijature i kvalitetne tipke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |