Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 04.12.2006, 14:37   #23
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Alix ti vazda jedno te isto a Kreso izgleda uzalud pokusava da odvoji babe i zabe. Ne posjeduje Yamaha bas 60% ali sigurnih 30% i time je ona kako Vaxter i kaze gore, najvazniji akcionar Korga. Samim tim utice direktno na proizvodnju instrumenata i velikim dijelom na poslovnu politiku ove firme uopste. Vlasnik je i drugih veoma vaznih firmi, iz domena muzicke industrije a izmedju ostalih joj od prosle godine pripada i Steinberg (100%). Firma je zasnovana daleke 1887. godine (Korg 1962.) kao serviser muzickih instrumenata a prvi instrument u njenoj produkciji se pojavio 1959. godine (Electric Organ D1). Yamaha zaposljava preko 12.000 radnika (Korg 400) sirom svijeta a njen godisnji promet se krece oko 3 milijarde Dollara (Korg jedva da opstaje jer je imao nekoliko ozbiljnijih promasaja u poslijednjoj deceniji). Kao apsolutni rekorder po broju prodanih instrumenata vazi Yamaha DX7 sa 170.000 primjeraka a kod Korga je to M1 sa 100.000. E sada sto Seiko "ubija" pa ovaj "ubija" pa onaj "ubija" (hebem ti, sta ce mrtvih biti) na, ne znam, kom instrumentu to nije bilo predmet diskusije a sto mi sa Balakna kad se dohvatimo nekog instrumenta, ne popustamo ga dok god se on bilo na koji nacin moze nabaviti i popraviti i dok god bilo kakav ton izlazi iz njega (DX11, DX100, Casio CZ101, Roland E96, Korg i3 i tako dalje) to je vec nas problem a ni Yamahin ni Korgov a svi oni dobri instrumenti koje su Nedim i Kreso nabrojali prolaze pored nas ko da ih i nije nikad bilo jer mi svoje pa svoje, hebe se nama sta se u svijetu radi.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
lock, pa1x

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije