|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
@CAKA012-Secam se te Eko tiger klavijature.Ja sam u to vreme imao Elka concord112,tezak 45kg.Dvojica su je jedva nosila.To je takva grobina da je to tesko opisati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Moj je prvi sint bio marke satellite (tada sam cuo za tu marku i vise nikad). Imao je (cak) 8 kanala polifonije. Kasnije sledi harmonika, neka weltmeister, ona manja, za pocetnike, nju sam poklonio, i dan danas mi je zao, ne zato sto sam ju poklonio, nego sto je taj momak kome sam dao imao interesovanje za muziku celih 2-3 nedelje. Onda dodje yamaha PSR6 (takodje poklonio kasnije), koja je imala na bass-u legato
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
A sjecate li se razglasa na kojima smo nekad radili!Jbt,svadba se radila na Montarba od 100w (onaj sto se otklapa i sto ima disk eho),dvije kutije i svi bili zadovoljni!(i bilo vise para).A sada bez 2kw niko ne izlazi na svadbu,brdo kutija,svi gosti ogluve i....nema para kao sto je bilo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Bila su ovakve teme vec.
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=3491 http://www.yu-midi.com/forum/showthr...va+klavijatura
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Da..... Klavijatura Casio WK 12000 sa 76 Dirki,uvezena i djavolski skupa.
Kada su mi rekli cijenu sa carinom,odmah sam poceo gledati da slucajno dirke nisu pozlacene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
prva klavijatura mi je bila M1 korg koji sam platio 900 DM od jednog drugara i poceo sam iz zajebancije da skidam narodnjake, a imao sam pre toga klavir i harmoniku za muz. skolu.....
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Sorry ako sam ponovio temu,ali neko ko se registruje ove godine treba da prelista sve teme od prije 4-5 godina unazad da bi postavio temu.Slazem se,trebalo bi pogledati,ali u moru tema mala je vjerovatnoca naici na podatak da li je ona vec bila a da ne kazem koliko treba vremena da se sve to pregleda.I onda gubis volju.A zasto bi clanovi koji su kasnije registrovani bili uskraceni za neku od ovakvih tema jer je sigurno nece pronaci tamo ako je postavljena 2005.godine.Na forumu je uglavnom mostvo toga vec ispricano,pa se javljaju po meni nekakve glupe teme ko kako prdi,s kim bi popili pice i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Harmonika Delicia 48 basova plava, Weltmeisterica 96 basova crvena, zatim crna 120 basova, Yamaha PSR180, Yamaha DX21, Yamaha Dx11, Roland SH101 analogni stari sint kupljen za 25DM od neke babe u Njemeckoj a prodan za 800DM nekom svabi za studio! Kurzweil K2000VP, Roland XP30, opet DX21, Korg Pa80, kratko K2661 pa mijenjao za Extreme 61. Nakon svega toga danas Korg PA800 i TR61. Razmisljam o Tyros 3 ili Pa2x. Bilo je svega! Mozda sam nesto i zaboravio!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prvi instrument licno moj je bila akusticna gitara Melodia Menges,cale je uvek imao besne gitare ali je to moj prvi instrument a posle nje sam dobio opasnu Hohner hamroniku i gitaru Yamaha sa 12 zica za koju smo isli u cak u Bukurest da je uzmemo!Sto je interesantno tu gitaru mi posle nekih 8-9 godina slomi jedan klosar u jednom kaficu i to mu nikada necu zaboraviti a i naplaticu mu kad ga vidim jer sam tada bio klinac od 16 godina pa mu nisam mogao nista ali zato sada ako se sretnemo negde proci ce kao moja gitara
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|