|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dakako, tema mi se sviđa...
Ja ću do kronološki poredati..Prva klavijatura bila je, neki "kansai", kupljeno negdje na placu (imala 16 ritmova i 100saundova), druga je bila još lošija od ove prve hehe "bontempi europa series"(još i danas radi,al ja sam siguran da većeg sranja nema),slijedi Yamaha PSR-78 to je bila senzacija dok sam kupio svi su došli na promatranje...Onda dalje Roland E - 86, već malo bolja stvarčica, zatim Korg 01/Wfd (time su započele prve gaže)...Onda je došlo pravo doba pa sam kupio Yamahu psr 3000 i kurzweil k2000, dan danas se time služim... A uslijedit će ovako- Tyros 3, Tyros 4, Tyros 5 pro i tako dalje...hehe
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja cu da kupim tyros 3 kad izadje tyros 10
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Da i to
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
yamaha psr al ko zna koji je broj imala je tri oktave i to one male dirke
![]()
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
@CAKA012-Secam se te Eko tiger klavijature.Ja sam u to vreme imao Elka concord112,tezak 45kg.Dvojica su je jedva nosila.To je takva grobina da je to tesko opisati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Moj je prvi sint bio marke satellite (tada sam cuo za tu marku i vise nikad). Imao je (cak) 8 kanala polifonije. Kasnije sledi harmonika, neka weltmeister, ona manja, za pocetnike, nju sam poklonio, i dan danas mi je zao, ne zato sto sam ju poklonio, nego sto je taj momak kome sam dao imao interesovanje za muziku celih 2-3 nedelje. Onda dodje yamaha PSR6 (takodje poklonio kasnije), koja je imala na bass-u legato
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
A sjecate li se razglasa na kojima smo nekad radili!Jbt,svadba se radila na Montarba od 100w (onaj sto se otklapa i sto ima disk eho),dvije kutije i svi bili zadovoljni!(i bilo vise para).A sada bez 2kw niko ne izlazi na svadbu,brdo kutija,svi gosti ogluve i....nema para kao sto je bilo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|