|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
1984 neka crvena welmeisterica a 1990 yamaha PSR60 pa M1 .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
'92 sam dobio na poklon od prijatelja malu crvenu Weltmaister harmoniku od 48 basova......tad sam bio najsrecniji covek na svetu,pa onda '96 sam dobio od oca Royal Standard harmoniku od 120 basova....ljudi ako mi verujete ja sam jedan period spavao sa njom......eto koliko sam bio srecan,da bi '98 seo mojima na glavu da mi kupe klavijaturu na sta su oni vremenom pod mojim pritiskom i pristali....(jadni ljudi pored mene
![]() Te '98 za moj rodjendan su mi kupili moj prvi sintisajzer Yamaha Cs1X koji sam koristio do kraja vojske '03.Posle sam imao Yamaha DX-11,V-50,G-800,PA-80 (+opet Yamaha V-50),PA-800.....................da bih sad svirao na Roland XP-30 i Yamaha Tyros II.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@gogi-japanac
E to je bila ljubav prema iskrena instrumentu!!! Spavati sa harmonikom!!!Bravo majstore! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Moj prvi instrument je polovinska violina,koju mi je pokojni otac kupio u Češkoj,a od tezgaroških instrumenata gitara Ibanez Les Paul,crni,koji mi je ostao u Zenici,kad sam izbjegao,na početku rata.To mi je,ujedno,i najdraži instrument.Dugo sam je tražio da je otkupim,ali nisam uspio.Još uvjek je tražim.A,prva klavijatura mi je Yamaha PSR 630,koju sam kupio '97.god.u Beogradu.Pozdrav svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Prva je bila "Eko Tiger", kupio sam je 1984. godine. Bila je tu klavijatura koju nisam sam mogao da nosim do auta i iz auta, ali na svu srecu, tada sam svirao R'n'R, pa od gitarijade do gitarijade.
Posle nje - Yamaha PSS480, male dirke, 100 boja i 100 ritmova. Potom sledecim redosledom: Korg Poly800, Yamaha DX7, DX21, Proteus modul, kontrabas, PSR1000, Korg X5d, drugi kontrabas, PSR3000. I tu sam sada, sa PSR3000 i X5d. I, naravno, jedan kontrabas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dakako, tema mi se sviđa...
Ja ću do kronološki poredati..Prva klavijatura bila je, neki "kansai", kupljeno negdje na placu (imala 16 ritmova i 100saundova), druga je bila još lošija od ove prve hehe "bontempi europa series"(još i danas radi,al ja sam siguran da većeg sranja nema),slijedi Yamaha PSR-78 to je bila senzacija dok sam kupio svi su došli na promatranje...Onda dalje Roland E - 86, već malo bolja stvarčica, zatim Korg 01/Wfd (time su započele prve gaže)...Onda je došlo pravo doba pa sam kupio Yamahu psr 3000 i kurzweil k2000, dan danas se time služim... A uslijedit će ovako- Tyros 3, Tyros 4, Tyros 5 pro i tako dalje...hehe
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja cu da kupim tyros 3 kad izadje tyros 10
![]()
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Prvo YAMAHA PSR390, pa Roland E28, Roland XP10, Korg is35, Korg i30, Korg X5D, Korg Pa800 i Triton Le.
Eto toliko za sad, ustvari bila je i jedna Dallapa sumadiska. Trebala mi za pratnje svatova ![]() Pozz...
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Yamaha DX7,Roland E38,pa Xp-10,M1,ALESIS QS5,Korg N5Ex,E86,96,Korg Pa60,80,sada Pa800.Bilo je jos usputnih aranzera i solo kljavi ali su kratko bile kod mene pa sad da ne nabrajam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad sam bio mali imao sam harmoniku od 8 basova pa mi kasnije roditelji kupili sa 32 basa sa kojom sam poceo da sviram.Posle toga sam menjao 6 harmonika a prva klavijatura sa kojom sam poceo i da tezgarim je bila Yamaha PSR28
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|