|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Nemoguce je da E50 cita boje sa Fantoma, jer se na E50 boje prave od postojecih instrumenta i format je .UPG. Ne bih rekao da moze da ocita boje sa G70 i E80, jer te klavijature imaju 3 uppera, tj moze da se kombinuju tri instrumenta, a E50 i 60 imaju 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Šta je ovo....pa Aranžer i Sempler su dvije različite priče,kakvo čitanje boja sa Fantoma na E50,pa i G70 i E80/60/50, Fantom Xa/S/X svi oni korstie PCMCIA karticu za memoriju,ali semplovi nemaju veze sa aranžerima,jel ih ne podržavaju.
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa Fantom se ne satoji samo od semplera.
Moja greska nije u pitanju Xa nego modul Xr i to patch za njega. Ne ostavljaj linkove ka drugim forumima Promijenjeno od Vule (29.04.2009 u 23:39 sati) Razlog: link obrisan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Nerazumijem ovo...
Koliko ja znam Fantom postoji kao synth i kao rack modul.
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
razmisljajte malo sami kolege
kako moze jedan aranzer od 800 900 evra da cita boje s onog koji 3 puta vise kosta? pa svi bi uzeli ono jeftinije i ubacivali boje od onog skupljeg ... malo vise logike ne smeta ... nisu ovi japanci tako glupi kao sto mi mislimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nema Brate to veze sa cenom...jednostavno sprave nisu kompatibilne...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
znam ja to drug rolandinjos ... nego s time sam hteo da "probudim" one koji ne razmisljaju mnogo ... ono sta sam reko: malo logike ne smeta ...
i ja sam pre 20 godina, kad sam poceo sa midi-em, mislio da cu ja moj technics SX450 (tako nesto) da prikljucim na DX11 od mog tadasnjeg masjtora BOZINOVICA pa cu da mu uzmem boje ... kur..c, ja sam sam stigo do toga da je to luda ideja bila ... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovo nema veze sa Fantomovima patchevima...ovo su UPG za e80 ili g70...Modul Roland XR je modul od Fantoma X i nema veze ni sa kakvim UPG,on takodje koristi Patcheve kao i Fantom X...ovo je klasicna dezinformacija...i molim te nemoj postavljati linkove ka drugim sajtovima?!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|