|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@spreco
a kako si resio to sto se bubanj ne cuje uvek kako treba?nabavio sam hypersonic 2 i nesto sam petljao sa van bascom i to mi se desava se neki deo ritma ponekad ne cuje
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.10.2006
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nadji po netu Yamaha Softsynth S-YXG50 Ver4 Windows XP,ne zvuci lose a veoma je lako rukovati njime,ako ti treba a ne mozes da nadje javi pa da ti posaljem ili okacim u Download
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 20
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Kad midi fajl učitaš u Cubase, ili Nuendo označi bubanj i otvori ga u list editoru. Desni klik na bilo koje mjesto i označi sve (Selekt All). Lijevi klik miša na brojeve u koloni Length. (dužina valjda) U fajlovima koji zapinju dužina trajanja tona je 4,5, i sl. Dužinu trajanja tona podigni jednostavnim okretanjam rolera miša na vrijednost od 30 do 60 i problem je riješen. ![]() Jednostavno, usporedi fajl koji svira dobro i onaj koji zapinje. Bit će ti sve jasno. Lijepi pozdravi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
znaci sad moram i cubase da skidam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 20
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Zapravo, svaki midi fajl prije nekakve profesionalne upotrebe MORA proci ozbiljnu preradu, svejedno pustao ga na PA 80 ili s Van Bascom. Cubase Ti je neophodan. Lijepi pozdravi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma ja midi pustam u kuci,al me nervira kad ne zvuci kako treba
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Jeste da je tama zastarela ali je slicna mom pitanju.Posto iz hobija amaterski
sviram Pa500 interesuje me,dal je moguce spojiti pa500 sa Laptopom.To jeste da pustam failove preko Laptopa(Van Basco) a sound da korisi od pa500.Da tako dobijam fenomenalan sound.i onda od leptopa preko HDMI kabla za tekst da koristim na TV. U junu mi zet ima rodjendan I zeli Karaoke parti.Tako da nisam upucen sa takvim tezgama.ako postoji nacin biobih zahvalan za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.06.2010
Mjesto: Skopje
Downloads: 807
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: PSR E-423 KORG PA 800
![]() |
![]()
Naravno da mozes samo postavi izlaz na van basko da ide preko PA 500. Ili to sredi u control panel da svaki midi zvuk ide preko korga. A ako ide preko hdmi mislim da onda digital sound ide preko hdmi. E sad malo tu treba da vidis audio video settings u sam korg.
Promijenjeno od ardzan (10.02.2011 u 19:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.04.2011
Mjesto: Kanada
Downloads: 11
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA500,PA50,Gitaru, Harmoniku
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sonar 9 producer edition
ima dosta vsti plugins jedan sto se meni svidja u sonaru je cakewalk TTS-1 on ima sve instrumente i ima 16 kanala koje mozes kontrolirati midiem |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|