|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zlatko je imao svoje odlične hitove: "Kad napuste te svi" npr. Pjesme koje su se često vrtjele prije desetak i više godina a i danas kad se odsviraju, ljudi ih prepoznaju i odlične su reakcije na iste. To su pjesme koje su isto kao i pjesme Mišo Kovača, obilježile HR glazbenu scenu. Imaju svoju težinu u kvalitetnoj izvedbi od arr. do vokala.
Ali kad je obradio npr. Zelene oči... Pa onda kaže bandu na koncertu: dečki svirajte "moju" verziju. Zelene oči su zelene oči. Nema njegove verzije. Dno, dna. Moje mišljenje je da je to čin očajnika. Drugo mu ne preostaje... Kao da Gibboni propjeva Zlatkove pjesme. Eee, još da se i to dogodi... Ne želim svojim postom da potičem neke nepotrebne reakcije, eto, tako ja mislim... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Pa i Aca Lukas pjeva tuđe pjesme...tj. svojih kolega.
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.11.2008
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ma ljudi svi kradu jedni od drugih nasi ,makedonci i crnogorci od turaka i grka ,bosanci od turaka ,onda oviu hrvatskoj od bosanaca i srba i crnogoraca i tako u krug. treba poslusati bilo koji lokalni hrvatskiradio i cuti obrade narodnjaka iz bosne i srbije to je zacarani krug bez kraja.onih originalnih i kvalitetnih pjesama iz 70-tih i 80-tih tesko ce ko moci ponoviti
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|