|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Za korga znam da ima puno materijala ali da li se isto tako nalaze boje i ritmovi za rolanda...Za zabavnu muziku roland je ok ali ja vise preferiram narodnjake...i ja sam se bas zagrejao za ovog rolanda pa me je strah da ne pogresim ako ga kupim...
Ako neko ima iskustava sa Rolandom e-50 neka pise,hvala! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Minicevac za ovaj koristan post: | Ace (27.11.2011) |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
moj savjet: Uzmi pa50 i miran si, vjeruj... ja sam ga svirao skoro 2 godine i hvala Bogu, sluzio me vise nego odlicno.. imas dosta materijala za njeg, a to sto neko kaze da su korgovi kvarljivi, to je do toga koliko ih ko cuva... meni nikad nijedna klavijatura (pa50, pa800, tr) nikad nisu imali ama bas nijedan kvar, HVALA BOGU!!! znaci, nekad je i do korisnika, a ne samo do mashine... pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Najbolje da isprobas sam, svako ko ti da bilo kakav savet bice subjektivan. Imam E50 skoro godinu i po dana i sada opasno zvuci, ali je potrebno vreme da ga sredis, tako da sada svoj E50 ne bih menjao ni za Pa1x koji sam skoro svirao i razocarao sam se koliko ritam sirmasno zvuci. Sve zavisi kako sredis spravu, ali mislim iz licnog iskustva da su Rolandi jako kvalitetni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
@Minicevac
Ko ti je rekao da je Roland za zabavnu,a Korg za narodnu...... ![]() E50 je dobra klavijatura i ona zavrasava posao kao sto i Pa50 zavrsava posao.... Kupuj uvek novije klavijature.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da Milanceshow je u pravu,iako sviram Korga u ovom slucaju bih se opredelio za E50 jer je novija sprava,a moze da se lepo sredi+ touch screen,a i novija je sprava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za materijal nemoj da brines ima ga sve vise za E seriju,boje ces neke da poskidas neke ces sam da namestis...pogledaj download sekciju,do pre godinu dana nije bilo skoro nista,a sad je pun sto znaci da se sve vise koriste ove klavijature i da ce biti materijala....
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.11.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prijatelju ja ima roland E50 a svirao sam i na pa50, moje mišljenje:
pa50 ima malo bolje boje(sekundu kvalitetnije)ali zato je roland za ritmovima daleko bolji, dosta je jednostavan za koristit i nije mu spor procesor što je dosta bitno, nikad se nije desilo da zablokira niti bilo kakiav drugiproblem. onda imaš SD karticu od 4 G na koju možeš stavit sve i svašta. Nekad je bio problem za boje i ritmove a sad već nije. imaš sve za E50 tako da ti je moj savjet roland da uzmeš |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne sekirajte se, popusio je indijanac svoju lulu mira, sad svira na jupol kante
![]()
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.11.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ritam sekcija na pa50 nemože se poredit ni blizu sa E 50, roland ubjedljivo bolji. što se tiče boja ja lično senebi složio sa činjenicom da su na pa50 dosta bolje boje,za pa50 je samo lakše doć do dobrog seta ali isto tako kad upakujete i E 50 onda to ubija pravo. meni lično je daleko bolji roland E 50 od korga pa50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|