|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
marco' zivim u brckom ;bih; A serviser je miodrag marinkovic (iz srbije je neznam tacno odakle je ) kontaktirali smo meil-om. Sve je ok. s tasterom samo taj flopi jos da sredim ili uspijem utrpat neki od PC. Ako je nekom jos uspjelo ubacit flopi od PC volio bi da mi se javi pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sto nisi okrenuo ovlasceni servis, mozda bi ti on nasao dugme (tj sad bi ti radio flopi) Ovako si popravio jedno a usrao drugo, zbog nekog tamo servisera, koji te je nagovorio sam da cackas. A za taj flopi sam cuo da na nekim Rolandima rade neki od PC-a, a na drugima ne. Ubodes, pa sta bude. A moj savet ti je opet da okrenes servis, ali
ovlasceni za SRB i MNE. I nemoj da pominjes da si sam nesto popravljao pa ti sad ne radi flopi. Promijenjeno od Vule (16.04.2009 u 02:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam zvao ovlascen servis u beogradu kad mi je dugme neko otislo na E50 a to je ipak novija klavijatura od G600 nemaju ni za E50 izgleda da slabo nabavljaju dugmice,a flopi kad mi je crkao trazili su mi 100eura(pre par meseci)tako da sam odustao od popravke,i ja se slazem s rolandinjosem ne bih ja nista sam cackao....
cisto sumnjam da moze od PC-a,cuo sam da su ljudi na YAMAHI to radili ali na Rolandu nisam tako da NE CACKAJ MECKU SA PRSTE U OKO
Promijenjeno od mimiki (14.04.2009 u 15:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Mjesto: Plav - Montenegro
Downloads: 1519
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: El. Gitara, Ak. Gitara
![]() |
![]()
mozda ti je kablo koje povezuje flpoy i klavijaturu neispravno...
pozZz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Hvala !!!! carevi upravu ste do kabla je bilo jedna stopica se izvukla i nije nalijegala.Sad me zanima Kolko je sigurno cackat oko flopija da ga elektronicar otvori i malo ocisti posto se vidi da je sav prasnjav a vjerovatno je takav i iznutra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma samo pazljivo ne bi trebalo da ima problema,ali ako ti lepo cita nemoj ni da cistis...
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znam mimiki za taj problem. Radimo tezge, zaradjujemo pare, a kad nam crkne klavijatura, i treba da se plati popravka onda je skupo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mislim da su malo nerealne cene bas za flopi...to bi trebalo da bude malo jeftinije jer flopi ko flopi svaki je slican i ne bi trebao da bude skup kako za kompjuter tako i za klavijaturu,ipak je to prevazidjena tehnologija...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|