|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
koliko si platio te zlatne reci sad kad si vec spomenuo
![]() ja bi mozda i uzeo nesto bolje ali prvo moram da se uverim da stvarno valja ![]()
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Mislim da su bili nekih 15ak maraka metar.
![]() Tako nekako... Secam se da je bila varijanta da sam za kablove mogao da uzmem josh jedan polovan ART300. ![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa dobro ali zato traju jbg...
![]() ![]() vidis koliko ti traju jbt kad su bile marke kod nas...
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
To, da kucnem u drvo, i dan danas kao novo.
A preziveli su svashta. Ali bash svashta! ![]() Mislim da je vrhunac bio kada su mi poobarali stalke, pa je zvuchnik visio na kablu... ![]() Spikoni drzali kako treba, a i sam kabal. Jedna kutija je bila na nekom shupa****m kablu, koji je pukao, pa ona i dan danas ima malu prsotinu na horni... ![]() Nema promene u zvuku, ali se vidi... ![]() Mogao bih da je zalijem nekako i da sredim to, ali mi stvarno nekako mrsko... I to tako stoji vec godinama... ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja koristim strogo markirane kablove jer sam imao lose iskustvo sa divljim kablovima!Za kutije koristim Neutrick-ove kablove i spikone a instrumentalni mi nose oznaku K&M
![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
I ja koristim Neutrik konektore,a kabel obicno Klotz pa sam lemim,onda sam najsigurniji,medjuti kod mene u radnji najbolje se prodaju najskuplji kablovi Planet Waves,za koje proizvodjac daje dozivotnu garanciju,i bogami kada smo ih poredili sa Proelom,Staggom,oseti se znatna razlika,na klavijaturama ne toliko koliko na gitarama i razglasima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
VAX tako se i meni nesto slicno desilo samo sto je moj kabl pukao samo tako i bananica je ostala zaglavljena u zvucniku a zvucnik je roknuo samo tako,ali sreca nista osim sto je pukao kabl
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|