|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da se vratimo temi....
smrsao sam 1kg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Medino
Ne verujem da nekoga ovde zanima koliko je ko i kada uzeo para...sto kazu ljudi "cuti,kenjaj i brzine menjaj"...hvala Bogu da posla ima,nekad manje nekad vise...samo neka ga ima... ![]() Evo ja da se pohvalim da nisam radio nista prosli vikend,a ne znam ni da li cu sledeci,tako da UZIVAM... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je Rolandinjos i ja tezgarim vise od 20 god.pa ne zamaram se kako je nekad bilo,nego u ovo vreme gledam kako da zakrpim dan za dan,i ne ocekujem puno para kada vise ne postoji radnicka klasa koja je redovno uzimala platu i s osmehom na licu isla je da se proveseli,a danas lovu bacaju sve neke mracne tipove,nekada i nismo znali sta je obezbedzenje a sada prvo sta pitamo pitamo ko obezbedzuje lokal,zato suti i traj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E, i ja sam se malo popravio (mislim na kilazu). Otkad drzim dijetu, popravih se 2kg. Resih da promenim dijetu. Ustvari, vise ne drzim dijetu, samo manje jedem i ne jedem posle 18h. Pa videcemo. Javim se cim izmerim razliku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
evo mene i zovem se zika, zene kazu lep sam kao slika ...
e sad ebiga.. nisam ja zika ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Al' si lep k'o slika!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@ rolandinjos
pa verovatno nikog ne zanima koliki su kome honorari ali kad smo vec pricali o lovi i o pozarevcu eto rekoh...iako osecam nepoverenje o ovome sto sam napisao ne bih da raspravljam dalje ,nismo mala deca da se lazemo a i time ne dizem cenu sebi ,samo me usralo tog vikenda...gazda tog lokala (iako mu je malo polupan) je ziv i zdrav svedok koliko je love bilo,a ako si iz bg sto posto ga znas jer je poznat na banovom brdu...nego nebitna stvar totalno... @ sve pa koliko vi to kilograma imate pa drzite bre te dijete...i da,jer ste razmisljali o tome da malo smanjite pivo ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam smrsao 7 kg!A sad da se pohvalim:vratio sam 10 kg!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa sto to povrati covece?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Čestitam kolegama na honorarima,a specijalne čestitke poguzijama na skinutoj kilaži.Evo,da se pohvalim,ja,u svojoj 41.godini imam 85kg,a visok sam 183 cm,što će reći,idealno,ali za to imam visok pritisak150/100mm/hg.Jebi ga,niko nije savršen!Pozdravljam vas i želim svako dobro!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|