|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa o tome pricam,nekad je bilo bolje...nisam znao da si stariji,jer ja ovaj posao radim mozda 7-8 god pa primecujem razliku a da ne govorim onda tebi koji tamburas 20 god...a za moj prihod tog dana,ne foliram se uopste,mozda smo mi ocekivali malo vise pa smo se smorili kad smo razdelili ali ajd nema veze....uglavnom i dalje ostajem pri svom stavu da je za svadbu i to malo,jer sam dva vikenda pre te svadbe u jednom restoranu na banovom brdu ( da ga ne imenujem),na privatnoj zurci od 60-70 gosta uzeo skoro 600e ja a isto toliko i pevac...i to svirka od 22 do pola 3...
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da se vratimo temi....
smrsao sam 1kg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Medino
Ne verujem da nekoga ovde zanima koliko je ko i kada uzeo para...sto kazu ljudi "cuti,kenjaj i brzine menjaj"...hvala Bogu da posla ima,nekad manje nekad vise...samo neka ga ima... ![]() Evo ja da se pohvalim da nisam radio nista prosli vikend,a ne znam ni da li cu sledeci,tako da UZIVAM... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je Rolandinjos i ja tezgarim vise od 20 god.pa ne zamaram se kako je nekad bilo,nego u ovo vreme gledam kako da zakrpim dan za dan,i ne ocekujem puno para kada vise ne postoji radnicka klasa koja je redovno uzimala platu i s osmehom na licu isla je da se proveseli,a danas lovu bacaju sve neke mracne tipove,nekada i nismo znali sta je obezbedzenje a sada prvo sta pitamo pitamo ko obezbedzuje lokal,zato suti i traj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E, i ja sam se malo popravio (mislim na kilazu). Otkad drzim dijetu, popravih se 2kg. Resih da promenim dijetu. Ustvari, vise ne drzim dijetu, samo manje jedem i ne jedem posle 18h. Pa videcemo. Javim se cim izmerim razliku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
evo mene i zovem se zika, zene kazu lep sam kao slika ...
e sad ebiga.. nisam ja zika ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Al' si lep k'o slika!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@ rolandinjos
pa verovatno nikog ne zanima koliki su kome honorari ali kad smo vec pricali o lovi i o pozarevcu eto rekoh...iako osecam nepoverenje o ovome sto sam napisao ne bih da raspravljam dalje ,nismo mala deca da se lazemo a i time ne dizem cenu sebi ,samo me usralo tog vikenda...gazda tog lokala (iako mu je malo polupan) je ziv i zdrav svedok koliko je love bilo,a ako si iz bg sto posto ga znas jer je poznat na banovom brdu...nego nebitna stvar totalno... @ sve pa koliko vi to kilograma imate pa drzite bre te dijete...i da,jer ste razmisljali o tome da malo smanjite pivo ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam smrsao 7 kg!A sad da se pohvalim:vratio sam 10 kg!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa sto to povrati covece?
![]() |
![]() |
![]() |