Znaš šta bi bilo dobro...Kad bi stavili sekciju DEMO članova...Dakle svaki član bi snimio kakav kratki Demo snimak u mp3-ju ili kratki video clip i da bi ga mogo uloadati...I tako bi članovi mogli izmjeniti svoje muzičke radove i sudjelovati jednostavnije oko razmjene semplova,ritmova itd...Ipak ja mislim da je svakome bolje kad vlastitim uhom čuje neku boju ili ritam nego da mu neko to nahvali pa na kraju doživi razočaranje...Ako ova ideja upali ja mislim da će biti velik odazov i da će svako da se potrudi da snimi ono najbolje od sebe...Ali treba se uvesti nekakav max. limit za upload...Dakle ne da neki članovi pošalju 2-3 snimka a neki cjelu hrpu snimaka...Dakle da se odluči koliko pjesama može ko da uploada i to je to...Eto to je bio predlog e sad ako nije dobar nikom ništa,bar sam predložio...Probo!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|