|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
kamo srece da je G6
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ja od takovih opcija ima MIXER, LAYER/SPLIT, PATCH/RHYTHM,a opcija Favorite ima svugdje...ali di si našo ovaj LIVE
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
meny-pa live mode...
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Gore desno pored ekrana imas tri dugmeta ...dva leva su PERFORMANCE a desno je PATCH,s tim da ces koristiti ovo PATCH i desno od ova dva,tj LAYER...to ti je prevedeno na Korg sistem ovako,PATCH je kao PRG a LAYER je COMBI...da bi ti ovo LAYER funkcionisalo moras prvo da poslazes PATCH-eve...
![]() Kada svirash PATCH-eve imas FAVORITE i na njima mozes sloziti na 8 strana po 8 boja,a kad slozis LAYER-e onda to sve namestas u opciji LIVE SETTING PLAY i tu imas 16 strana po 16 boja za omiljene soundove... Promijenjeno od Vule (05.04.2009 u 11:54 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
car si brate...to me zanimalo...
ej a jel ona mora uvek da malo zakoci kad menjam boju u Live setings modu???ili to samo sa onim nabudzenim bojama???posto vidim da dok sviram bas i menjam boje(live mode) ne nekim kao zakasni delic sekunde a na nekim ne... jel ima O.S. veze sa tim kasnjenjem posto imam stariju verziju O.S... Rolandinjos za predsednika ....hehe pozz
![]() ![]() ![]() Promijenjeno od makikorg (05.04.2009 u 13:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ne...to je normalno na X seriji da ti malo prekine kad promjeniš zvuk,zato što X6/7/8 ima 1 procesor,dok na G seriji nema tog prekida zato što ima Dual Core procesor u sebi pa mu je Patch Remain bolji i nema prekida kad mjenjaš semplove (boje)
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (05.04.2009 u 15:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva