|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||||||||||
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
![]() |
#2 |
Šerif
![]() |
![]()
Eto, nažalost morao sam ovaj roman prvo napisat u Wordu pa ga u serijama kačit na forum
![]() Ne zamjerite mi. Ovo je moj kritički osvrt, nadopunjen uz znanje još trojice kolega, vrhunskih klavijaturista. Pisali smo nepristrano. Pitanja su dobro došla, nadopune još bolje, no ne želim da ovaj topic postane novo bojište. Stoga molim da se na ove postove nadovežu samo istinski znalci i korisnici navedenih klavijatura. Ostali molim da pripazite i ne skrečete s teme. vaš Šerif
#3 |
Godfather
|
![]()
Iskreno, kresho, probao sam sve tri mashine, i ovo mi delu je stvarno pristrasno.
Pogotovo shto se kurz-a tiche... ![]() Bash onako kao stari korgovac. ![]()
#4 |
Šerif
![]() |
![]()
Vax, najviše sam očekivo od K2600, a najviše me je razočaro
![]()
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nema bez korga ništa
![]()
#6 |
Šerif
![]() |
![]()
Mislim da ovo društvo može realno "potopit" samo Rolandov workstation sampler, i novija mašinerija KORG-a kao M3.
Stoga bi majstore Vingulu i Milancheshow-a zamolio da malo usporede svoje "zvijeri" s spomenutim trojkom. Također bi kolega Jeger, Mykeli i Alix (kad se vrati) mogli malo još dosipati soli na ranu u vezi Extrema. Možda je ovo ispalo pristrano, no činjenica je da je od sva tri syntha Extreme bio najbolji za živu svirku. Odavno cijenim i poštujem i Yamahu i Kurzweila. U prethodnim postovima ih kujem i dižem u zvijezde, no činjenica je da su na svim testovima koje sam nad njima paralelno izvršio bili podosta iza starog dobrog Extrema. Činjenica je da sam stari KORG-ovac, no volio bih imati drugačiji engine od workstationa pored KORG-ovog aranžera, al eto, ne paše mi nikako ili se ja ne mogu nikako priviknut na išta drugo osim KORG-a. Vjerojatno je greška u meni ![]() Zato, samo naprjed jer jako me interesiraju vaša mišljenja i dojmovi. Cijenim mišljenja i replike svakog tko dobro obrazloži prednosti i mane. Ima još 15-tak dana do donošenja odluke. Lova čeka, trebam samo dobar argument da se odlučim za jedno od ova 3 modela. I nemojte se čuditi što sam tolko neodlučan, ja sam ipak horoskopski vaga i mjenjam mišljenje često puta 5 do 12. ![]()
#7 |
Nishki
|
![]()
Pa realno Roland FantomG moze "potopiti" pomenute klavijature.........
Nemam vremena sad,jer se spremam za svirku,ali napisacu nesto za neki dan! Ti ces verovatno uzeti Korga ,tako da .......... ![]() ajd na brzinu..........icicu po onim tackama koje si naveo..... 1.Ima dzojstik 2.Nedozvoljava menjanje rom zvukova 3.ima 500 -sto je i vise nego dovoljno 4.Mozes da unosis kako hoces,cak i misem mozes da menjas vrednosti 5.Za njegov ekran nema sta da se prica......i nema potrebe da celu svirku stelujes klavijaturu preko ekrana 6.Koristi kombinaciju 4 zvuka i sa midi kanalima mozes da se igras 7.Ima tap tempo i arpeggiator je odlican 8.Sve mozes da radis sa semplovima......... 9.Mozes menjati polaritet 10.Sto se zvukova tice tu nemas problema,a kontrolisanje vibrato,aftertouch.......mozes kako hoces i preko senzora ako hoces.... Ima tu jos mnogo toga......... Roland FantomG je jedna veoma mocna klavijatura,ali veoma mocna...... Zurim ,ali bi rado uleteo u pricu...... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|