|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
a kave su to SRBIJANSKE terce? Jel se razlikuju od ostalosvjetskih????
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio dalabu za ovaj koristan post: | BranislavM (26.02.2015) |
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
|
Ne znam sta ce vam midi za terce za pa500,pa imate ljudi sve u downloadu ,mogu i od pa800,sa oscilatorima,pa ubacite.
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=3675 Promijenjeno od svrakan (31.03.2009 u 10:44 sati) |
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | Caralho (01.04.2009) |
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2017
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
evo stavicu na download terce preko midi kabla za pa80-pa60 ima i upustvo nekad sam koristio na pa 80 super radi
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio blackman za ovaj koristan post: | Caralho (01.04.2009) |
|
|
#4 |
|
Saobracajni Inspektor
|
Znači ne mogu da verujem da se ista tema otvara po sto puta OVO SVE IDE U LOCCK SA USMENOM OPOMENOM da ne bihs vima delio kartone. Imate na 150 mesta objasnjeno u vezi terci na pa 500-800 sto je isti klinac ako izuzmemo sempler i jos neke stvari koje nemaju veze sa ovim sto vam treba. Uzmite terce za PA 800 koje su radjene na oscilatorima i ubacite i svirajte. NIKAKVE dalje rasprave o tome nisu potrebne jer je napisano tonu postova o tercama i ako imate sta da pitate pitajte tamo!!! Da i terce preko MIDI kabla ne idu u pa 500-800-2x
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| kabla, korga, midi, pa500, putem, terce |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|