|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Caka012
Brate...to oko penjanja na drvo...ja sam cuo da su po tom pitanju zajebaniji oni "sa desne strane autoputa BG-Nish" ako me kapirash...Shumadija...oni vole te vratolomije... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]() ![]() ![]() da oni su specijalizovani za to ![]() ovi sa leve za igranke ![]() ovi kod nas za pistolje ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ajde i ja nesto da kazem....caka012 u prvom postu o pogadjanju tezge,je postavio pitanje ,gde ide sve ovo?CAKA druze sve ovo ide u takav SUNOVRAT iz kojeg se necemo izvuci verovatno nikada,jer je nastupila kriza morala i tako nekih stvari da ne pricam.evo ja sam iz BG-a i sta se desava mladenci dolaze i traze da se svira programski,a kad im spomens cifru(posto ce baksis verovatno biti za ceo dan 100 eura,a to da se istali i na dva dela malo je) 'vataju se za glavu.jer je doslo takvo vreme da nas ljudi gledaju kao obicne FIZIKALCE I kazu MUZIKA JE PLACENA KO IH J...sve je manje baksisa,a o pesmama koje se traze danas po svdbama bar u bg-u ne bih da komentarisem,na zalost vidim da ce se to ubrzo prosiriti i u srbiji kao bolest.izgubila se ona tradicija muzike,zna se kako su se ranije svadbe svirale i sta se sviralo.a sto se tice price o ponudi nemam komentar....sve u svemu zalosno,sreca pa sam u poziciji da ne moram da radim takve svirke po sto,po to,pa ih izbegavam.lakse mi je da radim na splavu za skoro iste pare 4 sata nego da gulim ceo dan.eto i ja da se pozalim na celu pricu.pozdrav svima!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Milance...vidi Brate...cinjenica je da je kriza i ona nosi sa sobom svoje probleme,medjutim i ja sam jedno dvadesetak godina u poslu a vise od 10 po splavovima i mogu ti reci da koliko se ja secam uvek je bila kriza,ono,ima pa nema i uvek je bilo tog cimanja i budala samo sa tom razlikom sto se ranije kudikamo znalo...ono...zaglavim do 6-7 ujutru i soma dva maraka u dzepu a sad te drkaju do zore za dva soma dinara plafon...tu je problem...a tezge su jad jadni,svadbe i to ne daj Boze,pogotovu po Beogradu,nit mozes da pogodis cifru nit ima baksisa,tuga i zalost a poceli da budu sve zahtevniji...svi bi neke bendove,milion ljudi na bini al ako moze sve to za 100 evra,a vala i kurta i murta pokupovali instrumente,valjda misle da im je to laksi hleb nego da idu u fabriku,pa kol'ko para uzmu,daj sta das...na zalost...
...al...ipak plivamo nekako u svemu tome,necemo bas toliko da kukamo... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
rolandinjos,odlicno si me razumeo.zaboravih da napisem,ranije se makar znalo za sta se cimas....eto ti si to napisao umesto mene.necu dalje da kukam bice za 'leba,hehhehe.pozdrav
Dodato: ustvari svi smo se dobro razumeli ![]() Promijenjeno od milanche007 (29.03.2009 u 03:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@tesla
ne vredjam se druze, nisi ti jedini kome to nije jasno. Igranka ovde postoji odvajkada, ali pre 20 godina u igranci se svirale samo i iskljucivo dvojke. Medjutim, sve se menja i sve se kvari, a onaj u igranci uopste ne razmislja o tome kako ces ti da 7/8 "konvertujes" u 1/2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imam jedan dvd-svirke ,mislim da je svadba je u Deronjama ,
ako sam dobro napisao ima mjesta. Bilo mi je interesantno ,sve u dvojki.I rumba i 7/8 ,baš sve. Bubnjar ima bas bubanj ,kontru i doboš. Sjećam se da je pjevala Snežana Đurišić ... Svi plešu,vesele se. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|