|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Druze Skoricnik jel se isplati ovaa kombinacija za te pare ?
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
evo posto sam ja sad bas u fazi te kupovine da kazem par rijeci. akg c420 kad se kupuje uz njega ide taj gore fantom i vako i nako, nemoj da te neko vara pa da ti jos uzme pare za to. a ako zelis c420 sa onim "velikim" kenonom (da mozes direkt u miksetu bez tog fantoma) to ti je skuplje za 15 eura, samo tako da znas. eto ja ga dobijam u nedjelju. poz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio krcmar za ovaj koristan post: | Svirac bt (26.03.2009) |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
@Svirac BT
Isplati se, ako su mikrofon i fantom u redu. Pozz
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma u redu su, samo su 2 meseca koristeni.pozdrav
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu, naime imam AKG C420 sa B29 fantomom kojeg ne koristim odavno, sad me zanima da li se može izvesti da radi kao daljinac, tj. da li se može uzeti neka AKG-ova baza i adapter i koliko bi to bilo finansijski opravdano, tj. koliko bi koštalo? I uopšte zanima me koliko koštaju pilot daljinci u toj nekoj srednjoj klasi?
Unaprijed hvala na odgovoru.
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Naravno da moze da se prikaci na bazu, tipa WMS40, SR40. Njihovu cenu ne znam, ali mislim da nisu ispod 200e.
Pozdrav
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav drustvo.Ja imam c520 sa fantomom b29.Imam kuci i bazu WMS 40 sa mikrofonom.Kada sam narucivao pilota nije mi ni na kraj pameti palo da mogu bazu da iskoristim za mikrofon.Zvao sam coveka posle toga, posto sam se informisao da fantom b29 tada ne koristi vec onaj mali predajnik sa antenicom,ali ovaj nije hteo da zameni.I jos reko mi je da mora valjda da se podesi frekvencija baze i tog malog predajnika.Tako su meni rekli e sad ja se izvinjavam ako sam nesto napisao sto nje tacno, ako su mene lagali onda i ja vas lazem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|