|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
![]() |
![]()
Moguce da je zbog opteretnog otpora. Postoji li neko pravilo? Koje pojacalo koristis? Ili mikser? Ja i dalje mislim da kutije ne prave problem, nego snagas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pazi znaci ton se prigusuje kad su ukljucena dva mikrofona da li se neko drao ili pevao u njih zvuk se prigusuje kad su oba ukljucena, dok kad je jedan ukljucen mozes da pojacas do daske i nece biti nikakvih problema,imam mikseticu berindzer malu 1202 Fx taman za moje potrebe,a pojacalo koristim staro 30god. Technics SA-190 mada ne verujem da ono zeza radi super jer kazem vam pjacam do daske s jednim mikrofonom i radi kao sat bez problema,nije mi jasno sto bi pojacalu smetao drugi mikrofon?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
![]() |
![]()
Aha, znaci ta je varijanta. Nisam znao kako je reseno pitanje "snage" zato sam mislio da nije pojacanje (mikseta sa PA) mozda u pitanju.
Ovako... kako su ti namesteni trimovi na mikrofonskom ulazu u miksetu? Pretpostavljam da klavijaturu dovodis stereo, na dva kanala nebalansirano? Jesu li ti oba mikrofona sa fantomom? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|