|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Cincilator
Ti il si neka treška štreberčina ili sve to pišeš iz vlastitog iskustva. Dobro znam što je narodnjački razglas, a što je koncertni razglas. A pošto pišeš o ozvučenjima kao neki product menager mislim da si trgovac ili prekupac rabljene muzičke opreme i komponenti. Ti si se ovdje zakačio na seriju pa model, pa pr pa dr ... Ma ohladi se buraz. I sam znam da o omaži ovisi izlazna snaga cijelokupnog razlaza. Ja ovo pišem i pričam o vlastitom iskustvu. Za Soundcraft Spirt Folio si se zahebo. Ima vlastito pojačalo u sebi, ali nema skretnicu. Fercanje se odnosi na šumove i nekvalitetan sound. I na kraju, samo ti piši koliko hočeš, nitko ti ne brani. Forum je zato ovdje da razmjenjujemo mišljenje, ostavimo svoje dojmove i utiske na određen instrument ili opremu. Razlika je samo ako pišeš o nećemu da je jako dobro, znači da nisi za zad probo bolje. A to što ti nešto što je meni jako dobro omalovažavaš i pljuješ po tom znači da si ti to osobno isprobo i da si našo na bolje. Ja znam da je BMW serije tri dobar jer ga vozim. Znam da je i Mercedes C klase dobar jer sam ga vozio. Ali koliko je dobar BMW M6 ili Mercedes SLK neznam. Mogu pričat o njemu da je vrhunski ako mu ja nisam na cesti izvadio dušu. Zato ako ti odgovorno tvrdiš da je ovo što si reko bolje, onda očekujem da si to isprobo, da tu opremu imaš i koristiš, i da argumentiraš svoje stavove. A ako je sve navedeno istina, onda svaka čast care, imaš iskustva malo večeg u tome pa piši ovdje romane. ja neću čučat pred mikserom i vrtit kanaliće kao studijski nerd zato jer u priručniku piše da se takav sound može dobit. Prijatelju ja sam svirać. Bitno mi je da mi je vokal i sound iz razglasnog sistema kristalno čist, topao i jasan. Da sve bude cakum pakum, Da pogodim omjer reverba i halla, pogodim najkvalitetniji echo i da mi se zvuk u sali ne tumba. A za ostale perverzije, su ipak zaduženi studijski štakori. Pa ako spadaš u tu kategoriju, onda te molim da nama tezgarošima ne soliš pamet, jer te ja prijatelju ne razumijem, niti razumijem što ti iskrivljenjem pojedinih impedancija i krivulja na digitalnom mikseru dobiješ. Možda me je vrijeme pregazilo što se tiće rada s razglasom, no za sada sam dobivenim rezultatima zadovoljan. A na koncertu ionako imam majstora zvuka koji će se pobrinuti za sveukupni razglas. Meni je bitno da mi je jasan sound na monitorima. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ozvucenje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|