|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ja nemam pa800, ali imam pitanje. zasto to toliko crkava? malo, malo pa nekom crkne... jel neko zna neki razlog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ram je crko, ali zato rom svira .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma rom svira,ali nije to to,a crkavaju zato sto su ram memorije loseg kvaliteta one fabricke na prvim modelima pa800.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ako neko zna gde mogu povoljno da kupim Ram neka mi javi,hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
A bas jebiga!
![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ja sam zakleti Korgovac ali pljujem po fabrici zbog tog Pa800...Toliko propusta i kikseva ima u toj klavijaturi da to nije normalno a fabrika i dalje cuti i reklamira taj proizvod kao Best Buy,nisu propusti samo u Ram-u vec jos mnogo toga!Strasno i prava sramota i da ima neko pametan i da pokrene akciju da se angazuje agencija za zastitu potrosaca pa da im se malo zacini corba i da se plati svima odsteta jer nije problem samo sto crke ram i zamenis ga vec gubis 4-5 dana dok to sredis automatski gubis i svirke i novac!Sramota od Korgove strane!Ram ti je nabolje da nabavis u Bosni posto je tamo najfetiniji,ako imas nekoga da ti se raspita i da ti posalje busom do Subotice
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (17.03.2009 u 10:20 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | korgijas (27.04.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|