|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Makso68
Nemoj kaciti ritmove koje nisi proverio i ne znas u formatu kojeg aranzera su uradjeni...razumem da hoces da budes kolegijalan ali ako nisi siguran sta postavljas u download bolje nemoj postavljati jer zbunjujes kolege a i meni pravis bespotreban posao? Ono sto si okacio kao ritmove za GW8 su ritmovi za GW7 i G800... P.S. ova molba vazi za sve kolege... Hvala |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Kod mene ritmovi rade jako dobro na GW 8.To su konvertovani ritmovi sa Yamaha PSR 3000.Konvertovani su u Style works XT za Roland Gw 7,sa ubačenom mapom za G 70.Ne znam otkud u downloadu to da su formata za G 800,kad sam kod svakog ritma fino označio da je za GW seriju.Možda se ni moderatori ne snalaze,jer i nema baš materijala za ove naše sprave,koje su kao aranžeri,ipak,jako skromni.Sreća pa je koristim samo kao solo sint.Slobodno isprobajte,kod mene rade,samo ih morate premiksati.Pozdrav!!!!
Dodato: Još nešto,drage kolege,ja sam bar pokušao,sad ste vi na redu ![]() Dodato: Kad isprobate,javite se!!!!!!!! Promijenjeno od makso68 (14.03.2009 u 15:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Makso68
Nemoj da pogresno shvatis moju sugestiju,hvala u svakom slucaju za tvoj trud ali bi bilo ok da ipak neke stvari svi proverimo pre nego sto odradimo upload (ja sam pregledavao tvoje ritmove i napisao da su za G800)...vidi ovako,Na primer GW7 i G800 imaju istu koncepciju ritma i isti format,sto nije slucaj sa GW8 koji je koncipiran kao G70 ili E80...klavijatura ce procitati svaki Rolandov ritam ali nece sam ritam u velikoj vecini slucajeva biti dobro rasporedjen po particijama,to je ono ORIG,VAR,BASIC,ADV ili kod ovih novijih MAIN 1 2 3 4...tako da bi recimo u slucaju ritma za GW8 on morao biti konvertovan kao za G70 samo zbog rasporeda samih delova ritma,to je to... ![]() I jos nesto...iz licnog iskustva kada sam uzeo g70 i pokusao ritmove sa VA76 koji sam do tad koristio da ubacim u sint,vecina je radila,malo je bilo ispremestano tu i tamo ali su generalno radili (ne svi,konkretno 7/8 i 9/8 nisu hteli da rade),medjutim bilo je cestog blokiranja recimo kada pritisnem prelaz itd,tako da sam konkretno morao za G70 da vecinu ritmova radim od pocetka...to bi bio slucaj i sa GW8 i tim ritmovima sa starih sintova...oni ce se cuti i raditi ali pitanje je dokle i kako... Promijenjeno od Vule (14.03.2009 u 15:25 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Sad sam pogledao,administratori su sav moj upload za GW 8 postavili u download za G 800.Ja za G 800 nisam u životu ni sjedio,a kamo li šta radio.Jedini Roland koji sam imao prije ove klackalice je VA 7,koji je mrakača za ovo(malo prije sam već rekao šta je).
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Makso
Tvoji ritmovi su u formatu za Roland g800 |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
O.K.Trudio sam se,sad ste vi na potezu.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma ok...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
U glavnom,ovi ritmovi,koje sam postavio,kod mene zvuče puno bolje od onih naših tzv.fabričkih ritmova,koji su postavljeni u world banku(ono je bruka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|