|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
od navedenih delova nisam uspeo pronaci sve za sad,inace sam u srbiji
nedostaju mi naravno te zavojnice,a to cu vec pronaci na nekim starim delovima, kako rece KORGX5D,ali problem su ova dva cipa sa pocetnim oznakama AHC...,koje ovde koliko vidim niko nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.02.2009
Mjesto: Osijek Hr
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
S cipovima ce izgleda biti problema i u Osijeku iako covjek koji ce mi to raditi kaze da bi ih mozda moglo biti u Zagrebu.To su navodno stara integralna kola koja se vise bas i ne koriste tako cesto ali napravljena su i u novijoj varijanti sa podnozjem SO-20.Sto se tih zavojnica tice on kaze da ako se ne nadju originalne cetiri u jednom tijelu da se mogu lemiti i pojedinacno.Takvih i i tih vrijednosti ima na trzistu.Problem bi mogao biti ako su te zavojnice dio oscilatornog kruga ali koliko vidi po slikama nisu.Vise cu znati kad otvorimo klavijaturu a to ce biti u subotu ili nedjelju.Tad cu slikati i plocu od Pa 50 i to sto ostrije budem mogao pa cu ju staviti na Forum.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zorke za ovaj koristan post: | Jaki (14.03.2009) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|