Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Vesti

Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno)

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 13.03.2009, 09:37   #1
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Zelim mu brz oporavak!
harepa50 je offline  
Star 14.03.2009, 14:35   #2
dominik
Vredan član društva

dominik's Avatar

Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
dominik befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja bih se samo kratko osvrnuo na ovu temu, već sam napisao da mi je Halida jako žao. Žao mi je za svakog čovjeka kad čujem takve stvari a pogotovo za istinske zvijezde kao što je Halid.
Medjutim nisu mi ovi današnji novinari nikako jasni, pa čovječe ako nemaš šta pisati nemoj onda ništa pisati, zašto svi žele neku exkluzivu a na kraju su to same bljuvotine.....
Gledam i na bosni i u hr. medijima podnaslov "šivali mu jezik"!
Ja sam se zgrozio, ama čovječe jedan od novinarskih kodeksa je "razmisliti hoće li taj članak ili dio članka naštetiti toj osobi, ili njegovoj obitelji i hoće li to imati kratke ili dugoročne posljedice"! Sramota!
Ne znam, ovo sve vodi u propast, cijelo naše društvo! Moral je ravan nuli!
To je moje mišljenje i mislim da će se većina složiti sa mnom. Pozdrav
dominik je offline  
Star 14.03.2009, 15:01   #3
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Nešto bih dodao,oko novinara i sličnih...nekada je za novinara bila potrebna visoka stručna sprema,fakultet itd a danas je poželjno biti što manje obrazovan a što više bezobrazan i drzak...

Star 18.03.2009, 02:22   #4
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

HALIDOVO STANJE SE POGORŠAVA

Halid Bešlić, koji se posle saobraćajnog udesa leči u KBC Sarajevo, dobio upalu pluća i ugrožen mu je rad srca. I dalje je u plitkoj komi

I dalje se bori...

Halid Bešlić dobio je upalu pluća u sarajevskom kliničkom centru, gde se nalazi na oporavku, nakon saobraćajne nesreće i operacije izvršene u ovoj ustanovi.
- Bešlićevo stanje je u blagom pogoršanju - rekla je za Press Biljana Jandrić, portparol KC, i nastavila: - Zbog upale pluća, ali i zbog visokog krvnog pritiska, ugrožen mu je rad srca. Zbog toga ga lekari još uvek drže u stanju plitkog sna.
Inače, Halid Bešlić je pre nekoliko godina imao tuberkulozu, a njegovo zdravstveno stanje pogoršava se zbog toga što je ovaj pevač voleo da pojede, bio je strastveni pušač, ali je voleo i da popije.

izvor: PRESS

Star 18.03.2009, 02:36   #5
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od rolandinjos Pokaži Post
Nešto bih dodao,oko novinara i sličnih...nekada je za novinara bila potrebna visoka stručna sprema,fakultet itd a danas je poželjno biti što manje obrazovan a što više bezobrazan i drzak...

u tome prednjaci ona Dragana Tripic iz kurira

Halida mi je stvarno mnogo zao, cuo sam da nece moci pjevati zbog zasijenog jezika, pa nece moci izgovarati Č i Ć . A za vid ce se znati za jedno dva tjedna

Dell je offline  
Star 03.04.2009, 13:44   #6
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Juce je otputovao na neku poznatu oftalmolosku kliniku u Istanbulu.
Jos jedna operacija desnog oka tamo,da se pokusa sto vise popraviti procenat vida na njemu.
Ostaje tamo valjda 10-tak dana.

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline  
Star 03.04.2009, 22:03   #7
hajro
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
hajro befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ma akoBogda bit ce sa njim sve u redu,imam njegove snimke po izlasku iz sarajevske bolnice ali ih neznam postaviti na yu-midi a nadam se da ste vecina i vidjeli te snimke.
hajro je offline  
Star 03.04.2009, 23:49   #8
vlaxxy
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 02.05.2007
Godina: 48
Downloads: 684
Uploads: 8
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
vlaxxy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
vlaxxy pošalji poruku preko MSN messengera vlaxxy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Vratio se vec iz Turske,prerano je za bilo kakvu operaciju.

Zelim mu svu srecu!
vlaxxy je offline  
Star 08.05.2009, 12:47   #9
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Pomišljao sam i na najgore

Fizički se oporavljam, ali mi je psihički jako teško. Uhvatila me je depresija, kroz uzdah priča Halid Bešlić, popularni folk pevač, koji se oporavlja u rehabilitacionom centru „Akvareumalu” u Fojnici od posledica teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 10. marta.

Čuveni bosanski pevač je u nesreći zadobio izuzetno teške povrede glave zbog kojih mu je život visio o koncu. Po izlasku iz kome, bio je pun optimizma i rešen da se bori za život. Pričao je i o što skorijem povratku na scenu, kao i o novim pesmama koje će snimiti na jesen. Iako je oslepeo na desno oko, to ga nije obeshrabrilo. Nadao se da će čuveni belgijski oftalmolog Karl Klas operacijom uspeti da mu povrati vid. Nažalost, to se nije dogodilo.

- Nije lako prihvatiti to da na jedno oko nikada više neću videti. Nema, nema više šanse, neću da se zavaravam. Dva vrhunska svetska oftalmologa su mi rekla da ne postoji mogućnost da mi se vrati vid - priča Bešlić.

„Nek je glave na ramenima…”, poručujemo mu, a on kroz uzdah odgovara:
- Jeste, ali nije mi lako. Ni na ovo drugo, levo oko, ne vidim dobro jer imam dioptriju. Sve je to jako teško…
Terapija u rehabilitacionom centru u Fojnici ipak čini svoje, te je pevač iz dana u dan sve jači.
- Dobra vest je da ponovo imam zube i napokon mogu da jedem kao čovek. Mišići su mi atrofirali od dugog ležanja, ali oporavljam se, sve sam jači iz dana u dan… Ali samo fizički. Psihički nisam jak. Teško mi je. Mnogo mi je teško. Uhvatila me je depresija, ne znam kako da izađem iz toga. Beznađe, crne misli… Bilo je trenutaka kada sam pomišljao i na najgore - iskreno priča Bešlić.
Kaže da mu u tim teškim trenucima beznađa mnogo znači podrška supruge Sejde i sina Dina.
- Oni su stalno uz mene i daju mi snagu. Na trenutke mi se popravi raspoloženje, ali uglavnom nisam dobro. Nadam se da ću se već nekako psihički stabilizovati -kaže Halid.
Mnogobrojni fanovi jednog od najpopularnijih folk pevača u regionu svakodnevno mu šalju pisma podrške. Sva ta pažnja Halidu na trenutke ozari lice i rastera crne misli.

izvor: Dnevni List "BLIC"

Star 08.05.2009, 12:52   #10
romario
Stvarno kod kuće

romario's Avatar

Registrovan/a dana: 22.12.2004
Mjesto: Vinkovci
Godina: 53
Downloads: 1946
Uploads: 8
Rekao HVALA: 113
Zahvalili mu 111 puta u 107 Postova
Instrumenti: cantus IV
romario befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
romario pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

To je Halid Bešlić.

Uvijek iskren ...
romario je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije