|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znaci zadnjih 10 godina ga "kupujem" i bio mi je stalno negde u malom mozgu... Ne pitajte me za "finansijsku konstrukciju" jer ni sam ne znam kako sam postigao sto sam postigao! Zadnja 2 meseca jedemo leba, soli & vode
![]() Slicno kao kad sam kupovao extreme ![]() @al bundy Koju zverku ti cuvas u garazi? ![]() @mimiki Hvala! Nisam ja za jurnjavu neku posebnu, zato sam i pikirao ovaj "penzionerski" model... heheh....sve u svemu, na leto, moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i to motorom!
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ha ha exstra...
znaci - predlog KLUB MOTORASA SA YU-MIDI-ja ....vrh...evo nas trojica...doduse jeger ti sad imas bas novu igrackicu...
medino bend Promijenjeno od medino (11.03.2009 u 10:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
A gde nova? 1994-to godiste
![]() ![]() A predlog ... DOPADA MI SE ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa znam ,ali na slici je u ekstra stanju ,koliko sam mogao da vidim...dobro je ,dobro je...teraj to i pevaj...
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
U jednoj svadbi onako usred najjače svirke sam progulio kroz raju u pola svirke da se sve prašilo ispod šatora.
Naime krivac je bio gulaš koji smo večerali bio je malo ljut a mene zajebava želudac,nesmijem ljuto. Kad je to zakuhalo u stomaku kad sam suknio kroz raju svi su samo čudno gledali nisam tražio WC Sreća stigo u zanji čas. Da nisam možda promašio temu ili šta. Dali je ovo za pohvalu? Ma jeste ipak sam brzo trčao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ajde da da se opet pohvalim,hehehhe.kupio sam ultimate stalak na koji sam se toliko dugo lozio,jaoooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Milance007,Hajde postavi sliku da vidimo taj stalak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|