|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Cao svima!
Zna li neko najbolji nacin kako da ubacim ritmove i boje sa pa/800 na pa1x.Najbolje kada bih mogo eventualno ceo backup sa pa800 na pa1x da se prebaci.Postojili program ili nacin kako to da uradim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Po 100X ne moze!!!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ja mislim i kad bih moglo samo bih zaglavio cjelu klavijaturu ipak je pa1 starija klavijatura od pa800 pozzz!!!!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ritmove prebacujes user po user,performe pojedinacno i soundove usere pojedinacno.Nemoj prebacivati samo global da ti ne zezne klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
PA1X ne cita ritmove od PA800, ni jedan po jedan ni ceo user...A performanse, sound-ove...to moze...
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
tako je skoricnik pa kad bih sve stare klavijature citale ritmove od novijih svi bih svirali jos pa 80 !!!!
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
oprostite svi ..ali ovo sto pisete nema pojima sa istinom.
Tvrdim da moze ...100% set od pa800 na pa1xpro elite pod uslovom da ne prelazi 32mb semplova.Ito original kako je na pa 800. Samo malo traje i ko ima volje i vremena moze da odradi.Jedino sto mora da ima je i pa800 pored ili da prepise raspored semplova ,da napravi jedan prazan sempl i sednes brate i odradis .... Ja sam to odradio sa mojim drugom Veselkom i RADI.... pozdrav svima . . ko neveruje neka proba . . .ili neka mi posalje set koji zeli ja cu mu napraviti deo a rest moze sam . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
a da li to isto vazi i za pa1x(da nije elite ili pro)ako vazi voleo bi da mi malo pojasnis kako to da uradim.imam odlican set za pa800 sa sve tercama ali nemogu da ga ubacim u pa1x...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
moze vecinu stvari da procita, tj. dok ne napunite memoriju, i morate pojedinacno da ucitavate....
![]() |
Favoriti |
Oznake |
backupa, pa1x, pa800, prebacivanje, stylova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|