|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: wien
Downloads: 110
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: em 2000
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
znaci nista djabe ni kod stare babe....
prijedlog? kako nabavit style works,a da nije 200 eura? toliko mu cijena na netu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
sad mi jedan kolega kaze da bi trebo imati neki konverter u kljavi?
on ima g800. jel to istina? ili je nest zabrijo.... joj sto sam neznalica ![]() Dodato: sad mo kolega kaze da bi neki konverter trebo imati u kljavi? on ima g800... postoji li to unutra ili ne? Promijenjeno od jazo1981 (08.03.2009 u 12:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
U kljavi imaš Song konverter...to ti je opcija pomoću koje od midi fajla možeš praviti style,a konverter formata style-a nemaš...
Pogledaj u download sekciji imaš gomile ritmova za em2000 i za g1000...zašto se odmah mučiš sa konvertovanjem...uzmi za početak gotove style-ove da malo upoznaš kljavu,posle toga sve ide mnogo lakše... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ma to i je stvar,skinuo sam odavde stylove za em,g1000,ito mi ne radi...
onisu zipani,i dok sam ih odzipo pise da su u .stl-u..razumijes,a meni treba stw..jelda?stavio sam disketu unutra,i dok odem u fdd,tamo prazno,nemam nista za execute.. jel mi je mozda nesto ugaseno,ili slicno,da moram provjeriti... ps.sorry ako sam krivo obrazlozio svoj problem,jer ti vjerovatno znas sta je u pitanju? danke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
kapiram Jazo ja tvoj problem ali ti neces da ga ukapiras..e tu je problem...
![]() Vidi...tebi ne treba STW ekstenzija stila,jer ta ne postoji,to je skracenica za STYLE WORKS,program za konvertovanje ritmova...tebi trebaju stilovi sa STH ekstenzijom...te skini i ubaci u sint,ako zapne ubacicu ja u download sekciju par ritmova da imas da probas i uveris se da to radi? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ok stari,shvacam,idem probati iz pocetka,skinut i ubacit,pa ti se javim
hvala druze,na utrosenom vremenu.. pozz ![]() Dodato: e ovako,stavio sam na floppy nesto ritmova,sve pet,vidim ih na kljavi. kad stavim execute krene,dodje na 60% i napise disk error,jel moram jos nesto da poslozim ili? nest krivo radim.... please help... Dodato: ovako,nemam zipdisketu pa nemogu na nju da prebacim,jel mozda trebam staviti da mi styl ode na custom,i tamo bi radio? Promijenjeno od jazo1981 (08.03.2009 u 16:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2000, pocetak, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|