|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
@ rolandinjos
vidis druze, nisi upravu... na ovoj temi je isprva trazen notni zapis ove pjesme, kako sam ja mogao primjetit... a ove akorde je trazio drugi kolega, a ne onaj koji je otvorio temu... ako si se nasao uvrijedjen na to sto sam ja ispravio par mjesta na kojima su bili pogresni akordi, izvinjavam ti se... nisam uopste time mislio da zapocinjem nikakvu raspravu, ali eto, izgleda da neki kontaju, da cim nesto nekog ispravis u bilo cemu, da je to zlonamjerno... nije uopste bitno ko na koji nacin svira, i te nekakve verzije koje ti spominjes... znaci, htio sam da napisem tacne akorde jer ih znam... nema tu nikakve filozofije, al ipak se zna sta je tacno a sta nije... sta cu kad sam takav, ne volim svirat pjesmu koju ne znam 100%... a sad, ako to nekom smeta, onda je to druga stvar... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
U pravu si...pozzz
|
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
ovo je sad skidanje sa dnevnog reda... nema veze... uredu je sve...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 42
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Moje misljenje u vezi ovih akorda za ovu pesmu su sledeci: "MI MUZICARI SMO NAJGORI, NAJZAVIDNIJI, NALJUBOMORNIJI LJUDI NA SVETU". To je prava harmonija kojom se mi sluzimo!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
I jos da dodam na Ivanovo SUJETNI,ne treba se niko ovde svadjati i ljutiti,nego druziti i pomagati
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
pa moguce, ivane...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Moguce je, Enese, da samo malo ne vodish rachuna o ponashanju!
Chovek ti je posle lepo i pristojno rekao, a ti pokushavash da nastavish! Ne brini, necesh ispasti glup ako shvatish da ne treba da se nastavljash. Stavish ispacesh pametan, a ne kao sad... Zato... Mir!
#8 |
Banovan!
|
![]()
ne pokusavam nistza nastaviti Vax... sta vam je svima ljudi??? ako sam ista pomislio lose ikome ovdje, odmah me razapnite... samo sam potvrdio sto je ivan rekao, jer dijelim njegovo misljenje...
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
seherzada |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|