|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ipak karleusa prednjaci
Zovem se Jelena (Tarkan - Sikidim) Žene Vole Dijamante (Tarkan - Simarik) Lepa Mlada (Anna Vissi - Sentonia) Ide Maca Oko Tebe (Helena Paparizou - Katse Kala) Upravo ostavljena (Marianta Pieridi - S'Agapo) Pregorela (Anna Vissi - Trellenomai) Balada Za Zorana (Anna Vissi - Oti Mou Zitisis) Oro osmoro (Alkistis Protopsalti - Paradeftika) Zamena za ljubav (Anna Vissi - Parte ta ola) Krađa (Amr Diab - Alim Allah) Slatka mala (Oyun Havasi – Mazdeke) Samo za tvoje oči (Despina Vandi – Gia) Još te volim (Despina Vandi – Ypofero) Zar ne (Despina Vandi - To Allo Miso) Pazi se (Despina Vandi - A Pa Pa) Nisi u pravu (Sotis Volanis - Poso Mou Leipeis) Nisi u pravu (Fadhl Shaker - Ya ghayeb) Nisi u pravu (Serdar Ortac - Beni unut) Sve Je Dozvoljeno (Giannis Tassios - Gia Sena) Kazino (Sarit Hadad – Celebrate) Trauma (Anna Vissi - Gi alla) Zemlja se zaustavlja (Anna Vissi - Xorevo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ko je ovvde koga pokrao ne bi otkrio ni Serlok Holms...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ako sme ovde da se kritikuju lose "kradje" onda bi i ja da kazem nesto o tem
![]() najvise mi smetalo kad sam cuo ono "zaba i djaba" il bese kontra? ![]() pa to je najlosa kopija koju sam dosad cuo ... ni forspil nije korrektan, tekst je za malu decu - katastrofalno .... ![]() na srecu nisam gledao video-klip .. jos nisam .. .
![]() Promijenjeno od grandia (28.10.2009 u 13:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Po mojem je to shit!! Krađa, i kićenje tuđim perjem! Nisko, neprofesionalno, neozbiljno!
Original je bio i osto original! Dodato: Taman da je na indijanskom ![]()
https://www.youtube.com/user/bcirkvencic/videos Promijenjeno od b.o.Y.c.h. ČK (28.10.2009 u 13:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|