|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 42
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da se tu ne zna ko od koga krade. Ja sam recimo zapazio dosta pesama na nekim drugim jezicima a iste takve ima i Indira. Pa se sad i ja pitam ko je tu od koga ukrao. A sve aranzmane potpisuje Rale, Indirin muz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Ali, kada se forspil, melodija kit i ref totalno podudaraju, to mora bit ukradeno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma i Bugari su obradili dosta pesama sa ovih prostore od Brene pa sve do Hari Mata Harija!Uzima svako od svakog
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma šta ima veze,samo nek je veselo.Kradu se i ozbiljnije stvari od muzike,pa nikom ništa.Pozdrav svima,a posebno plagijatorima!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]() ![]() ![]() ![]() dobar ovaj Makso, svega mi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
a pazite ovaj krug:
Ivena bugarka ukrade pesmu "aspirin" od seke aleksic, "zenski nomera", a onda Mia Borisavljevic ukrade spot od Ivene od pomenute pesme, za svoju pesmu "kako da ne" a onda seka ukrade stilistu Mie i tako osveti Ivenu ![]() Promijenjeno od BoleroBend (28.10.2009 u 14:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
E šsta su kad našsi našravili dobro,da im je samo zdravo za gotovo,oni vec kradu od bugara i ostalih dugo,e ali staćeš kosto rekli valja i to znat heh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Verovali ili ne pesma Dodirni mi kolena je ukradena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5261
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo kolege pala mi ne na pamet (ovako dokonom) jedna ideja da bismo mogli napraviti jednu istrazivacku temu. Kao sto svi znate, nase estradne zvezde mnogo vole da se zakite tudjim perjem pa maznjavaju strane pesme i hitove nekad tako da se ne potrude ni da izmene bar pokoji detaljcic da ne izgleda toliko ocigledno, a da pri tome ne napisu ni ko je osmislio originalnu muziku i aranzman. U ovoj temi bi mogli ostavljati svaki plagijat nasih kolega i koleginica i to po sistemu plagijat - original. Mislim da je najbolje da se to uradi putem youtube sajta posto moze lepo i spot da se pogleda. U obzir naravno dolaze i drugi sajtovi ako se nesto pronadje negde dalje. Nadam se da ovim necu prekrsiti pravila stavljanja youtube videa u onu lepljivu temu, jel ovo ne bi bili smesni klipovi nego u drugu svrhu (jednom sam za to dobio opomenu pa zato kazem
![]() Evo da pocnem ja prvi: plagijat: original (pogotovo obratite paznju na refren): Dalje... plagijat: plagijat: original: P.S.: dobra ova grkinja ![]() Izvinjavam se ako dupliram temu, nisam nasao ovako nesto, a mogla bi da bude i lepljiva, pa da ljudi stavljaju nase umetnike na delu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
EDIT: Teme spojene
|
![]() |