|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ljudi, probao ja sva ta sranja...
I ne vredi... Kreshin recept mi je chak i bio lep, pa ga sad povremeno koristim kao dodatak jelima... ![]() Ovo iz apoteke... Jbg, operesh ruke i nishta... Tako da... Dok se sam ne naterash da prekinesh ne vredi nishta. Jedino ti ove stvari mogu biti kao podsetnik, ali morash sam da ga prelomish. Isto kao da ostavljash cigare... Ali, isto istacko!
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
@Vaxter
Mozda nisi probao sva............ ![]() U svakom slucaju treba to u glavi da se sredi......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Pa nisam probao prava sranja...
Ona bi sigurno upalila... ![]() Dakle, lek je: Koristiti samo ruke posle velike nuzde, i ne prati ih... ![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ljudi možda ovo pomogne.Stariji burazer je imao taj problem.Ujak,inače doktor, mu je preporučio da što više jede sira i mlečnih proizvoda (što ovaj nije baš ranije gotivio) i buraz se uz primenu ujakovog saveta rešio tog problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
To je istina spale. Ja sam takodjer imao ranije tih problema, doktor mi je rekao samo mlijeko i zelena salata, kao navodno nečega u organizmu fali ( ne mogu se sjetiti šta, a možda su me i lagali ), a ja takodjer nisam, pogotovo mlijeko volio, medjutim nakon nekog vremena pošto sam se gušio u mlijeku i zelenjavi prestao sam grickati nokte!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|