|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Drugo je kada ti sam izbrishesh particiju.
Choveku je samo dropnula particija, i to je poprilichno banalan problem, a u sluchaju windowsa i velikih diskova, poprilichno chest... Pogotovo na fat32 tabeli...
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | gjoko (20.02.2009) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma, nije sama nestala particija nego sam ja sam greskom izbrisao sa jedan program za brisanje particijea to je Killdisk. Znate i sami to je softver bas za brisanje particija.Da ne pricam mnogo znaci greskom sam izbrisao D particiju, i sam neznam kako e sad dali ima nade ili ne. U svakom slucaju zahvaljujem na odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nista od Acronis Recovery Experta, zaboravi jer to u tvom slucaju nece pomoci, niti moze. Nadji Power Data Recovery Pro, za sada ultimativni program za probleme koje ti imas. Naci ce i sve ranije particije koje si imao na tom disku pa ti odaberi koju hoces da vratis. Spremi se samo na dugo cekanje jer analiza diska u zavisnosti od njegove velicine, moze da potraje dosta dugo. Najbolje da to ukljucis da radi preko noci ... a ujutru imas podatke sa izbrisane particije.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | gjoko (21.02.2009) |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
tranzit je u pravu...
Ako si s killdisk-om izbrisao, onda ti ne vredi samo program za undelete particije. Onda ti treba bash neshto za file recovery. Dobio si dovoljno predloga ovde, pa navali! ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala svima probacu sve pa ako nesto uspe javicu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |