Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 16.02.2009, 11:56   #17
sinisaBL
Drugar foruma

sinisaBL's Avatar

Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
sinisaBL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg,yamaha

e ovako ljudi poceo sam post i pri kraju sam sklapanja seta od 3 sinta koji bi trebali zadovoljiti sve potrebe za pop rock varijantu.semplovi me rekao sam vec ne interesuju u toj varijanti.korg n5 sam vec bio uzeo i stize mi yamaha sy 77 koju sam probao i mogu reci super zvuci taj spoj AWM i FM sa 6 operatora kad se spoji u jednoj boji neogranicen broj mogucnosti nesto sto stvarno fali ovim novim zujalicama da bi zvucale puuno bolje uz svo postovanje nove tehnike i sempliranja na fantomima motifima itd.e sad mi je ostala treca koju se dvoumim izmedju YAMAHA EX-7 ILI KORG TRITON???obe su vidim izasle u isto vrijeme i konkurencija su jedna drugoj bile u to vrijeme oko 2000 godine.

vase sugestije ko je radio i probao obe dobrodosle.znaci sad posto u ove 2 imam skoro sve treba mi mozda koja ima bolji piano i tako te akusticne instrumente.znam da obe imaju sempling mogucnost sto mi nije od presudnog znacaja.znaci njegovi klaviri recimo acustic gitare sax itd...EX-7 ILI TRITON???

pozdrav svima
sinisaBL je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije